Арсен Мірзоян розплакався прямо на сцені: Тоня Матвієнко зробила сюрприз, повернулася з евакуації — “Приїхали”

Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко розлучила війна. Тривалий час у зірок взагалі не було спільних світлин, а співак інколи і не виходив на зв'язок з фанатами. Та сталося неймовірна: артистка приїхала до України та побачилася з обранцем.

Як і багато інших родин, нині, у війні, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян опинилися у розлуці. Знаменитості не бачилися багато часу, адже співачка з дітками поїхала у Європу, натомість її обранець став на оборону Києва разом з Сашком Положинським. Згодом свою діяльність артист трохи змінив та почав активно волонтерити.

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Арсен Мірзоян розплакався прямо на сцені: Тоня Матвієнко повернулася

Займається зірковий чоловік автівками для військових. Не цурається співак і чорної роботи. Він знається на ремонті двигунів і тому став дуже корисним для фронту. Лагодить, приводить все до ладу та відправляє на передову.

Та нещодавно у його родині відбулося возз’єднання. Кохана дружина Тоня повернулася додому і зробила справжній сюрприз. Матвієнко, як і завжди радувала прихильників закордонними сторіз, але згодом виставила відео, де показала, як увірвалася на виступ Арсена. Ніхто не очікував такого, а на кадрах видно, як обох зворушила зустріч. Співачка і музикант не стримували сліз. А донечка Ніна одразу почала обіймати батька.

Арсен Мірзоян розплакався прямо на сцені: Тоня Матвієнко повернулася 

Чи спілкується Арсен Мірзоян зі своєю першою дружиною?

Відомо, що до зустрічі з Тонею Матвієнко, артист був одружений. Його першу обраницю звати Анною. Жінка подарувала обранцеві двійко діток. Сини, після розлучення батьків, стали жити з мамою у Запоріжжі. Батько підтримує з колишньою родиною зв’язок, регулярно буває з синами на відпочинку та возить їх у походи. Не відомо, чи виїхали хлопці також у Європу, чи лишилися у прифронтовій області.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою
Арсен Мірзоян розплакався прямо на сцені: Тоня Матвієнко повернулася 

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян зустрів свою зіркову дружину завдяки участі на проєкті “Голос країни”. Спершу ніхто не здогадувався про роман знаменитостей, але згодом вони й самі перестали приховувати своє кохання. Пара одружилася у 2017-му році, тривалий час жили з Ніною Матвієнко.

Схожі статті