Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя: носила перуку, не вставала з ліжка та неймовірно схудла

Неймовірна зірка, легенда українського кіно і телебачення, Руслана Писанка більше ніколи не вийде на сцену. Улюблениці мільйонів не стало 19 липня. Як вона доживала останні дні, як виглядала і чим займалася — дізнайтеся у матеріалі.

Руслана Писанка. Героїня цього матеріалу полюбилася всім поколінням українців. Велику популярність приніс їй прогноз погоди. Навіть колеги згадували, що з цією зіркою завжди на студії було сонячно та легко.

Знаменитість до останнього грала у театрі, навіть коли самопочуття вже погіршувалося. Цього року, ще до війни, акторка втратила свідомість під час виступу. Зламала ногу і більше вже ніколи не повернулася на сцену. На останнього відео у своєму житті вона і не показувала свою травмовану кінцівку, не розповідаючи фанатам, чи покращився її стан. На кадрах видно, що артистка дуже схудла за час перебування на лікарняному ліжку. Тим не менш, зірка посміхалася, говорила про перемогу України та щиро бажала повернутися до улюбленої роботи.

А ось колега Руслани, Людмила Барбір, розповіла, що пам’ятає: у Писанки часто на виступах та зйомках фільмів були перуки. З чим це пов’язано було — не відомо: чи то з образом, чи то з хворобою.

 

Чим хворіла Руслана Писанка?

До останнього ніхто не знав, що насправді проблема ведучої була не у зламаній нозі. Вся інформація спливла після смерті улюблениці мільйонів. Чоловік зірки, Ігор Ісаков, розповів, що його обраниця відчайдушно боролася з онкологією. До речі, її брат також “згорів” від раку. Також від тяжкої хвороби померла і їхня мама.

Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя

Нині бізнесмен збирає кошти на допомогу хворим діткам. Він вважає, що заради пам’яті Русі слід зробити благородний вчинок та врятувати хоч одне життя.

Нагадаємо, що Писанка одружилася таємно від усіх колег та фанатів. Вона пізно вийшла заміж та не хотіла злякати своє крихке щастя. Дітей у подружжя не було, але акторка радо прийнята сина коханого від першого шлюбу. Йому вона стала справжнім другом.

Схожі статті