Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу публічно: змінив працю хореографа на дещо інше

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу новиною, яка може бути, як жартом, так і правдою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України знаменитий український хореограф Влад Яма повів себе вельми дивно. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, замість звичних кадрів про його життя та побут, шанувальники могли побачити лише публікації присвячені війні. Про себе артист не розповідав взагалі нічого, починаючи від його місцеположення, і закінчуючи планами на майбутнє.

Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу публічно

У випадку Олега Винника, який також мовчав на протязі тривалого періоду часу, підписники принаймні не побачили серйозних змін у поведінці артиста. У випадку Влада, який постійно був дуже активним в соцмережах, це викликало певні хвилювання.

Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу публічно

Лише нещодавно Влад зізнався, що дійсно перебуває в Сполучених Штатах Америки, як і повідомляла преса. Але незадовго до цього він схвилював мережу невдалим жартом, як з’ясувалося пізніше. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з газонокосаркою і заявив, що приймає замовлення на покос газонної трави. Фотографія з об’явою була архівною і змусила чоловіка засоромитися.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно. Скріншот особистої сторінки хореографа

Кадр був зроблений на подвір’ї його заміського будинку, який зіркова родина придбала за декілька років до війни. Увесь цей час сімейство Яма займалося ремонтом та облаштуванням будинку, щоб після народження другої дитини переїхати у нове житло.

Звісно, зараз Влад та Ліліана знаходяться за океаном, і ба більше, колишній хореограф вже займається іншою справою. Чоловік заробляє гроші за допомогою фітнес-марафонів та онлайн-хореографії. Також він запевняє, що жертвує гроші на потреби українців.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.