Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич одружується на Огнєвіч? Аквамен показав обручки: “Відповідь — так!”

Колишній учасник популярного романтичного реаліті-шоу Холостячка Андрій Хветкевич повідомив про те, що збирається одружуватися. Всі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч минулого року намагалася знайти своє кохання на телепроєкті “Холостячка”. Другий сезон вийшов ще більш захоплюючим, ніж перший, а одним із фаворитів глядачів став Андрій Хветкевич. Привабливий аквалангіст одразу привернув увагу аудиторії, адже виявився дуже уважним, серйозним та щирим. Яким же було здивування глядачів, коли Злата попрощалася з Андрієм!

Андрій Хветкевич і Злата Огнєвіч
Андрій Хветкевич одружується

Андрій Хветкевич одружується

Пліткували навіть про те, що співачка передумає та поверне собі учасника, однак цього не сталося, а найулюбленіший герой глядачів навіть рідко згадувався артисткою в різноманітних інтерв’ю. Сам Андрій дав зрозуміти, що для нього ця сторінка закрита.

А нещодавно він здивував своїх шанувальниць. Хветкевич оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію обручок українського бренду SOVA та повідомив, що в нього з’явилася наречена. Коли Андрій планує зіграти весілля, достовірно невідомо, як і особистість його обраниці.

Навряд це Злата Огнєвіч, але і таку імовірність не варто виключати. Адже співачка постійно відвідує Сполучені Штати Америки, і її є кому приймати у цій далекій та великій країні.

Нагадуємо, що Андрій Хветкевич вилетів з шоу після зустрічі Злати з родинами учасників. Справа в тому, що мама учасника попросила поставитися її до сина серйозно, і після цього співачка прийняла неочікуване рішення. Судячи з усього, зараз молоді люди не спілкуються між собою, але існує імовірність того, що їм просто вдавалося приховувати свої взаємини.

Схожі статті