Чому після від’їзду у Польшу Джамала перестала згадувати свого чоловіка: стало відомо, де зараз обранець зірки

Джамала вже не перший місяць живе закордоном. Артистка поїхала з місією благодійних концертів заради України, проте вже стало відомо, що співачка збирається брати участь у польських "Танцях з зірками".

Яскрава і неповторна співачка Джамала стала справжньою народною улюбленицею. Вона принесла другу в історії України перемогу на Євробаченні. Артистка тріумфально виступила з композицією “1944” та підкорила нею весь континент.

Джамала прилетіла до Америки
Джамала перестала згадувати свого чоловіка

Популярність нашої красуні з кримсько-татарським корінням виросте у ЄС ще більше, адже нещодавно стало відомо, що артистка буде брати участь у польській версії проєкту “Танці з зірками”. Вже навіть підібрали їй партнера. Ним стане досвідчений хореограф Яцек Йешке.

Складається враження, що Джамала полишила свою родину і з головою пішла у творчість. Тим не менш, попри складний графік, вона знаходила час і на своїх дітей. Проте, про її обранця нічого вже давно не чути.

Куди зник чоловік Джамали?

Джамала вперше показала п'ятого члена їхньої сім'ї з Сеїт-Бекіром
Джамала перестала згадувати свого чоловіка

Сеїт-Бекір Сулейманов. Так звати коханого нашої співачки. Він походить з Криму. Знається чоловік на економиці, а також займається соціальними проєктами. Родина артистки завжди здавалася майже ідеальною. Двійко діток та їхні амбітні батьки, які у стосунках допомагають один одному розвиватися. Обидва вірять, що скоро побувають в українській Ялті, Севастополі, Феодосії.

Та на фото більше не видно знаменитостей разом. Річ у тім, що обранець зірки не зміг полишити Україну. Нині чоловікам не можна покидати Батьківщину через воєнний стан. Бекір також не хотів шукати якихось обхідних шляхів, аби полишити країну.

У квітні коханий Джамали привітав її з річницею, але після цього родинного свята перестав взагалі робити публікації.

Нагадаємо, що зірка Євробачення вийшла заміж у 2017-му році. Співачка тривалий час нічого не розповідала про особисте життя та про того, хто у неї на серці. Тим не менш, новина про весілля знаменитості була радісною звісткою для всіх фанатів.

Схожі статті