Звідки родом Настя Каменських? Співачка, яка першою втекла з України, народилася у самому її серці

Знаменита українська співачка Настя Каменських на початку повномасштабної війни в Україні дуже розчарувала своїх шанувальників. Чому артистка вирішила поїхати?

Знаменита українська виконавиця Настя Каменських прославилася ще в двотисячних. Разом з Потапом вони склали яскравий дует, який одразу ж запам’ятався глядачам. Музиканти довго знаходили спільну мову, і постійно знаходилися на межі розпаду. Тим не менш, їм вдалося не тільки стати партнерами, але і згодом подружжям.

Звідки родом Настя Каменських?

Чия коханка Настя Каменських
Звідки родом Настя Каменських

Безсумнівно Настя Каменських — талановита, неймовірно вродлива та харизматична жінка. Однак її шлях до вершини шоу-бізнесу був все ж таки легшим, ніж в деяких її колег з провінції.

Уся справа в тому, що дівчина народилася у столиці України Києві, у родині людини, яка могла дати їй не тільки блискучу освіту, але і з дитинства привити любов до мистецтва. Батько на Насті Каменських — був керівником хору імені Верьовки.

Майбутня зірка провела своє дитинство в Італії, поглинувши не тільки культуру, але і особливий італійський шарм, який українці одразу ж відчули.

Спочатку дівчина намагалася побудувати кар’єру без сторонньої допомоги, але дуже швидко на неї звернули увагу люди, які зналися на просуванні краще за Настю. Як з’ясувалося, Олексій та Каменських були ідеальним дуетом, адже у ньому поєдналися талант та вперта сміливість заявити про себе голосно на всю Україну.

Настя Каменських показала округлий живіт
Звідки родом Настя Каменських

Варто відмітити, що Каменських та її чоловік Олексій втекли з мамами з України ще до початку війни, боючись за себе та свою сім’ю. Незважаючи на численні прохання, звинувачення та неоднозначні реакції в аудиторії, зірки начебто не збираюся повертатися назад. Зіркова пара, тим не менш, постійно говорить про те, що допомагає батьківщині фінансово.

Схожі статті