Мурат Налчаджиоглу забрав доньку від Ані Лорак і познайомив з новою дружиною: Соня нарешті усміхається

Стосунки Ані Лорак і її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу вже давно стали приводом для чуток та різних пліток. Нещодавно виявилося, з ким зараз живе їхня спільна донька Софія. Подробиці дуже цікаві — дізнайтеся про все у матеріалі.

Ані Лорак. Ця колишня улюблениця мільйонів українців нині поступово іде у забуття у нашій культурі. Зірка вже у 2014-му році проявляла дуже дивну громадянську позицію та врешті-решт вирішила жити у росії. Артистка стала давати там концерти, а про Батьківщину і взагалі, здавалося, забула.

Знаменитість повністю осіла у москві, але минулого року вирішила вперше приїхати та дати виступ в Одесі. Та після 24-го лютого співачка зникла з інформаційного простору. Її колишній обранець Мурат скаржився, що не може побачитися повноцінно зі своєю дитиною. Та, схоже, чоловік таки добився бажаного. Маленьку Софію побачили на пляжі разом з батьком і його новою молодою дружиною. До речі, світлини показала саме обраниця Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу забрав доньку від Ані Лорак

Що відомо про нову дружину турецького бізнесмена?

Молода дівчина до зустрічі зі своїм обранцем проживала у Києві. Займалася професійно візажем, але згодом почала вести свій блог в Інстаграмі. Обраницю Мурата звати Лілія. Разом пара провела чимало. Початок війни спільно зустріли, але згодом з Туреччини все ж таки змогли виїхати в Україну на певний час. Річ у тім, що у колишнього Ані Лорак тут є власний бізнес.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу забрав доньку від Ані Лорак

Кохану чоловіка часто порівнюють з молодою поп-дівою. Проте, пильні прихильники побачили, що спільного у жінок майже нічого немає. До речі, у Лілії є дитина від колишніх стосунків. Також донька. Її дуже добре прийняв до родини Налчаджиоглу. Втрьох родина багато подорожувала та відпочивала.

На скільки зараз лишиться дочка Софія разом з новою татовою родиною — не відомо. Схоже, що маленька приїхала лише на канікули до рідні.

Нагадаємо, що більше про життя Ані Лорак ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті