З’ясувалося, що у Насті Каменських є син не від Потапа: хлопчик з’явився на початку кар’єри співачки

Знаменита українська співачка Настя Каменських роками приховувала правду про своє особисте життя. Однак пресі одного разу все ж таки вдалося знайти інформацію про її хрещеного сина.

Відома українська співачка Настя Каменських роками інтригувала своїх шанувальників секретами з особистого життя. Власне, коли артистка знаходилася ще на початку своєї блискучої кар’єри, журналістам вдалося спіймати кадр, на якому вона ішла поруч з Геннадієм Вітером. Характер їхніх взаємин був незрозумілим, здавалося, що молоді люди стали парою.

З’ясувалося, що у Насті Каменських є син не від Потапа

Заголовки усіх можливих видань почали розповідати про те, що у Насті Каменських імовірно роман з продюсером. Однак, Геннадій вирішив не займатися піаром, і заявив, що насправді все не так, як виглядало.

З’ясувалося, що у Насті Каменських є син не від Потапа

Зірка розповів про те, що насправді їх пов’язує не кохання, і не стосунки, а спільний хрещений син. Так, близько 10 років тому Настя Каменських та Геннадій Вітер похрестили невідомого хлопчика. Особистість справжніх батьків дитини, а також ім’я хрещеника зірка не наважився розсекретити.

Однак через тривалий проміжок часу зірка також зізнався і про те, що хлопчик вже підріс і став дуже високим. Імовірно дитині на даний момент має бути близько 13-15 років.

Варто відмітити, що у Потапа також є хрещений син. Однак він з’явився набагато пізніше за хрещеника Насті. Свого часу Олексій похрестив первістка Юрія Горбунова, якого народила Катерина Осадча. Маленький Іван — любий та очікуваний гість у будинку продюсера та співачки. Зіркове подружжя всіляко балує спадкоємця телеведучого і чекає його на свята.

Спілтних дітей в Олексія та Насті Каменських, на превеликий жаль, досі немає. Тим не менш, пара активно працює над цим питанням і можливо незабаром зможе потішити фанатів прекрасною новиною.

Схожі статті