37-річна Тіна Кароль вперше показала своє фото на паспорт: без фотошопу виглядає так, що не впізнати

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вперше показала своїм шанувальникам, як виглядає на фото на паспорт. Різниця з постановичними кадрами помітно.

Шанувальники знаменитої української артистки Тіни Кароль звикли бачити її у розкішних образах, над якими працює ціла команда стилістів, візажистів, і що не менш важливо — освітлювачів. Фотосесії знаменитості дійсно вражають і своїм розмахом, і красою.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля
Тіна Кароль вперше показала своє фото на паспорт

Деякі користувачі мережі забувають про те, що ці фотографії не тільки сильно відрізняються від звичайного життя через сценічний макіяж та значне укладання волосся, але й через фотошоп, до якого фотографи вдаються так чи інакше.

Тіна Кароль вперше показала своє фото на паспорт

Але Тіна Кароль вирішила, що їй нічого приховувати від своїх шанувальників. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як виглядатиме її фото на паспорт. Куди саме документи робила артистка достовірно невідомо, адже зірка натякнула на великий проект у Японії.

Тіна Кароль вперше показала своє фото на паспорт

На фото помітно, що Тіна Кароль все ж таки виглядає старшою, ніж можна це помітити у кліпах та під час зйомок шоу. Також через відсутність сильного макіяжу трошки змінилася форма обличчя артистки, на щоках сильний жирний блиск. Втім, поп-діва вирішила залишити свою визітівку — червону помаду на вустах, тому повну реальну картину все одно побачити важко.

Не дивно, що Схід чекає на Тіну, адже після початку повномасштабної війни на території України Кароль приділила Японії велику частину свого цінного часу.

Варто відзначити, що і раніше Тіна Кароль була дуже популярна за межами України, адже артистку з нетерпінням чекали в Казахстані та країнах Прибалтики. Однак війна, як закрила одні двері, так і відкрила інші.

Схожі статті