Наталія Могилевська народила первістка? Співачка зізналася про пологи за кордоном разом з новим обранцем

Після початку повномасштабної війни на території України Наталя Могилевська рідко виходить на зв'язок з шанувальниками, а все тому, що постійно зайнята благочинністю та концертною діяльністю.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська усе своє життя присвятила розвитку музичної кар’єри, через що в неї просто не вистачило часу налагодити особисту її сферу. Тим не менш, артистка користується неймовірною популярністю у чоловіків, а місце обранця зірки пустим не буває.

Могилевська повідомила про поповнення в родині
Наталія Могилевська зізналася про пологи за кордоном разом з новим обранцем

Так, не пройшло багато часу з тих пір, як Наталія Могилевська повідомила про те, що вирішила розстатися з коханим через складнощі їхніх побачень в період пандемії, як у її житті з’явився новий чоловік.

Наталія Могилевська зізналася про пологи за кордоном разом з новим обранцем

Нещодавно зірка давала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповіла про те, що в неї з’явився новий обранець. Він не тільки допомагав їй волонтерити, але і зробив для неї насправді геройський вчинок: допоміг вивезти сестру з України, яка мала от-от народити. Вагітна жінка дісталася безпеки, і вирішила народити у Франції. Незабаром у Наталі Могилевської народився племінник.

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – поділилася Могилевська.

Також під час інтерв’ю у зірки поцікавилися, чи збирається вона усиновлювати дитину, адже велика кількість знаменитостей готова забрати сиріт до себе в сім’ю. Зважаючи на той факт, що Наталя Могилевська дуже хоче дітей, але не може їх завести, це здається прекрасною ідеєю, але співачка дала зрозуміти, що не буде робити гучних заяв з цього приводу.

Втім і заперечувати імовірність всиновлення вона не стала. Імовірніше за все усе залежить від чоловіка, який має одружитись на ній задля дитини. Нагадуємо, раніше зірка зізналася, що не буде брати дитину з прихистку через те, що не може дати їй надійного батька.

Схожі статті