Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила: на скільки схожий хлопчик на Юрія Горбунова?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча минулого року народила другого сина Юрію Горбунову. Пара завжди дотримувалася правил приватності, але нещодавно все змінилося, і вони показали обидвох хлопців.

Відома українська пара Катерина Осадча та Юрій Горбунов тривалий час не показували обличчя свого спільного сина Івана. Пара одразу заявила публіці, що дотримується правила приватності життя маленького сина. Згодно цього принципу, спадкоємець має сам погодитися на публікацію фотографій, де помітне його обличчя. Врешті-решт, дитина, можливо, не захоче жити публічно, і його батьки поставилися до цього бажання з великою повагою.

Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила

Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила

З якоїсь причини до Данила такого ставлення не відбулося. Буквально через декілька місяців після його народження батьки прийняли рішення показати обличчя дитини. Чим продиктований цей крок достовірно невідомо, однак, дитина встигне подорослішати і сильно змінитися, тож, імовірно, Катерина та Юрій розраховують на те, що вони ніяк не нашкодять Данилу якщо він також не захоче бути публічною людиною.

Так, не так давно на особистій сторінці Катерини в соціальній мережі Instagram з’явився кадр, на якому можна розгледіти, як виглядає маленький Данило.

Варто відзначити, що на обличчі маленького поки що не помітний генетичний зв’язок з Юрієм, але це також вельми тимчасове явище, адже малюки встигають змінюватися та проявляти схожість з батьками у різні періоди свого життя.

Нагадуємо, що Данило — третій за рахунком син Катерини Осадчої. Близько 20 років назад телеведуча дала життя своєму первістку Іллі, який на даний момент вже дорослий хлопець і навчається за кордоном.

Схожі статті