Як виглядають батьки Володимира Зеленського та де вони зараз: що ви не знали про Олександра і Римму Зеленських

Президент України Володимир Зеленський пройшов непростий шлях, але дуже захоплюючий і наповнений гумором. У його кар'єрі навіть присутні історії про батьків.

Після того, як розпочалася повномасштабна війна на території України, батьками Президента України Володимира Олександровича зацікавилися далеко за межами українських земель. І поки російські ЗМІ пліткують про те, де може ховатися родина Зеленського, іноземні ЗМІ розповідають, хто народив та виховав людину, яка веде непросту боротьбу за незалежність та волю українського народу.

Як виглядають батьки Володимира Зеленського

Як виглядають батьки Володимира Зеленського. Кадр з інтерв’ю

З Олександром та Риммою Зеленськими українська публіка познайомилася набагато раніше, ніж можна уявити. Усе сталося ще за часів Кварталу. Володимир Олександрович пародіював свою маму під час сценки про знайомство майбутньої свекрухи та невістки.

Майбутній Президент України народився у єврейській родині в Кривому Розі. Родина декілька років проживала в Монголії, але згодом все одно повернулася до України. Олександр Зеленський — професор та математик, а його дружина Римма є інженером за фахом. Спадкоємцеві вони намагалися дати хорошу освіту, тому Володимир Олександрович навчався у школі з нахилом на англійську мову. Але, звісно, половину свого життя  Зеленський вирішив все ж таки присвятити гумору.

Як виглядають батьки Володимира Зеленського. Кадр з інтерв’ю

Після інавгурації батьки Володимира Олександровича підтримують його як ніколи. Вони розуміють, наскільки серйозна відповідальність лежить на плечах їхнього сина і зі скептицизмом ставляться до активної критики на його адресу, про що відкрито говорять пресі. Олександр та Римма Зеленські сильно засмучувалися, що на Володимира неабияк тиснуть в інформаційному та публічному просторі.

Схожі статті