Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним? Стала біженкою, погладшала, втратила дочку і чоловіка

Знаменита українська співачка Ані Лорак 8 років тому розбила серця своїх фанатів, виступивши на честь анексії Криму, а згодом переїхала до російської федерації.

2014-го фанати Ані Лорак були не в собі від якості та відчуття, що їх зрадила. Артистка виступила на концерті на честь анексії Криму перед володимиром путіним, а після, робила вигляд, наче все нормально. На запитання журналістів про зраду України Ані Лорак відповісти не могла, адже не вбачала в цьому нічого такого.

Коханий Ані Лорак зі скандалом покинув її
Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

Згодом Кароліна розповідала, що з українського шоу-бізнесу вона зникла через конкурентку, а не тому, що підтримала захоплення російською федерацією нових територій. Співачка навіть натякала на особистість колеги, яка начебто вижила її зі сцени.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

До 2022-го Ані Лорак робила вигляд, наче не зробила нічого засудливого, і лише коли російська федерація розв’язала повномасштабну війну на території України, артистка поспіхом зібрала свої пожитки і покинула розкішний особняк в Підмосков’ї.

Як стало відомо згодом, свою єдину доньку Софію, з якою вона ніколи не розлучалися, артистка залишила колишньому чоловіку Мурату. Також на співачку чекають суди. Звісно позов з’явився після втечі артистки за кордон.

Фанати Ані Лорак помітили, що її дочка набрала вагу
Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

Подейкують, що співачка скасувала концерти, а гроші слухачам не віддала, тож заборгувала їм круглу суму. Окрім того з’явилася інформація про те, що коханий Ані Лорак Єгор Гліб покинув її після того, як зрозумів, що співачка от-от збанкрутує. Принаймі так пишуть російські ЗМІ.

Врешті-решт, шанувальники помітили, що минулої Ані Лорак немає, адже співачка набрала вагу і доволі сильно. Її останні кадри з весілля шокували фанатів, адже Лорак набрала приблизно 10 кілограмів.

Схожі статті