Хто справжній батько 14-річного сина Алли Мазур Артеми? Особистість чоловіка — більше не таємниця

Рано чи пізно усе таємне стає явним, як би сильно ведуча новин Алла Мазур не намагалась вберегти своє особисте життя від фанатів та ЗМІ. Хто імовірно є батьком дитини та чому його ім'я ховають?

Мабуть, серед знаменитих людей України немає нікого, хто приховував би подробиці особистого життя так ретельно, як це робить журналістка Алла Мазур. Мільйони телеглядачів впізнають знаменитість як ведучу новин ТСН. І тільки ледачий не замислювався над питанням, чому така медійна особа так старанно приховує будь-яку інформацію стосовно своєї сім’ї.

Тому щорічно життя телеведучої обростає новими плітками та припущеннями. Знаменитість офіційно не одружена та має єдиного сина-підлітка, на ім’я Артем. Дитину Мазур народила доводі пізно, у 42 роки. З того моменту особисте життя журналістки поросло непрохідними таємницями. Нікому невідомо ні ім’я батька хлопчика, ні чи живуть разом Алла з загадковим чоловіком. Але один раз зірка зізналась, що “таємний лицар” найпершим приїхав привітати з новонародженим та подарував величезний букет.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Хто справжній батько 14-річного сина Алли Мазур

Є чутки, що батьком Артема може бути головний редактор “ТСН Тиждень” Роберт Опаленик. Бо доволі часто Мазур бачили у компанії шефа. Офіційно наявність відносин підтверджено не було, але як і спростувань. Прихильники сподіваються, що їх улюблена телеведуча таки поділиться хоч якимись подробицями. Та Алла навіть своє найбільше горе, свою хворобу тримала подалі від усіх. Зізнаватися у тому, що вона мала онкологію стало легше, коли зірка отримала омріяну перемогу над злісним раком.

Як Алла Мазур стала відомою?

Свої перші кроки до журналістки Алла Мазур робила ще у шкільні роки, коли публікувала статті у місцевій газеті. Кар’єру почала на Національному радіо України, працювала кореспонденткою, вела трансляції та радіомарафони.

Хто справжній батько 14-річного сина Алли Мазур

У 1996 році жінка пішла працювати на телеканал “1+1” та з тих часів являється незмінною ведучою та обличчям програми “Телевізійна служба новин”.  Мазур не одноразово отримувала нагороди як найкраща ведуча та найуспішніша жінка України.

Схожі статті