Маша Єфросініна після мовного скандалу з Мосейчук заявила, що не читає українських новин: “Дозволила собі”

Маша Єфросініна нещодавно втрапила у мовний скандал разом з Олею Поляковою. Зірки розповіли про своє бачення використання російської мови у мережі та побуті. Чимало їхніх колег виступили проти їх заяв, вважаючи їх зухвалими.

Маша Єфросініна. Цю ведучу знають і люблять українці цілими поколіннями. Вона вела програми на “Новому каналі”, знімалася у рекламі, вела Євробачення у 2005-му році. З ростом популярності інтернет-мережі, знаменитість перекваліфікувалася у блогерку. Успішні інтерв’ю зірки набирали тисячі переглядів на Youtube. Та найбільш успішним за останні місяці стало шоу “Дорослі дівчата”, яке робить Марія разом з Олею Поляковою.

Після втечі з України Єфросініна зганьбилася і видала свій сором публічно
Маша Єфросініна не читає українських новин

Та воно і стало причиною того, що фанати ополчилися на теле-діву. Відповідаючи на питання прихильників, Єфросініна заявила, що продовжить говорити у своїй передачі російською. Ідею підтримала і Суперблондинка.

В інтерв’ю Наталії Мосейчук Маша детально розповіла про те, чому не переходить на рідну мову. За словами артистки їй важко розмовляти повністю українською та її обурює ще й те, що за її російською не помічають всього того, скільки вона робить для розвитку і захисту жінок:

“Жодне моє звернення не мало б такої сили, якби я говорила українською. Я не вмію перекладати свої емоції українською. Розберемось після перемоги, але зараз прошу мене не цькувати”, — поділилася зірка.

Нині ж вона взяла собі паузу та розповіла, що вирішила перепочити від інформаційного шуму. Про це Маша розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Коли вперше дозволила собі не читати новини з вечора і нарешті виспалась…”

Маша Єфросініна не читає українських новин
Маша Єфросініна не читає українських новин

Єфросініна показала відео у купальнику та зібрала десятки компліментів від прихильників.

Нагадаємо, що Маша через війну не бачилася тривалий час зі своїм чоловіком Тимуром, з яким перебуває у шлюбі з 2003-го року. Подружжя виховує двох діток: старшенька донька Нана вже зовсім доросла леді, яка думає вже про особисте життя, а молодший синочок Сашко, ще досі із задоволенням проводить час з батьками, подорожує з ними.

Схожі статті