Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару? Вусатий і талановитий обранець співачки не оцінив би її мовчання

Відома українська співачка Софія Ротару завжди представляла публіці, як свого чоловіка лише Анатолія Євдокименко. Втім, преса впевнена, що насправді у легенди естради був ще один благовірний.

Софія Михайлівна неодноразово розповідала фанатам про неймовірну історію кохання, яка розгорнулася між нею та її чоловіком Анатолієм Євдокименко. І хоча чоловік помер 20 років тому, співачка досі згадує про нього, як про найбільше кохання у своєму житті.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару?

Однак представники преси впевнені, що насправді Софія Михайлівна до заміжжя з Анатолієм знаходилася у цивільному шлюбі з іншим. Так, деякі вважають, що артистка перебувала у стосунках з Володимиром Івасюком, з яким в неї безліч спільних фотографій.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Варто відзначити, що на той час, кількість кадрів дійсно вражає. Своєю кар’єрою та творчістю Софія Михайлівна зобов’язана саме композитору.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Чим закінчилися стосунки артистки та продюсера достовірно невідомо, але свого часу журналісти навіть поширювали новину про те, що у Софії Михайлівни є донька від Володимира. Втім цю інформацію вона спростувала.

Варто відмітити, що коли Володимир Івасюк пішов на той світ, Софія Михайлівна дуже хотіла потрапити на його похорон, але не мала такої можливості через гастролі. На артистку з нетерпінням чекали на церемонії, і навіть очікували, що вона понесе портрет композитора. Після кончина чоловіка зірка майже не згадувала про нього в інтерв’ю. Але варто відмітити, що одного разу заявила, нібито в неї дуже багато секретів, і вона буде готова їх відкрити, коли піде зі сцени.

До речі, зважаючи на те, з якою українською інтелігенцією Софія Михайлівна мала міцний зв’язок, вельми дивно, що вона обрала мовчати.

Схожі статті