Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару вперше зізналася про помилку молодості: “Треба було народжувати”

Знаменита українська акторка та гумористка Ірина Сопонару дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до вагітності та народження дітей.

35-річна українська акторка та гумористка Ірина Сопонару усе своє життя піклувалася здебільшого про розвиток та кар’єру, ніж про сімейне життя. Не так давно вона вступила у стосунки з громадянином Великобританії, і навіть заявила, що вперше живе з чоловіком. Звісно, у знаменитості досі немає дітей, а за плечима немає того досвіду, який є у більшості її одноліток.

Ірина Сопонару вперше зізналася про помилку молодості

Ірина Сопонару вперше зізналася про помилку молодості

Нещодавно акторка дала ексклюзивне інтерв’ю Олицькій, в якому вперше розповіла про своє ставлення до вагітності та пологів. Виявляється, що Ірина не просто так досі не зв’язала себе материнством. Вся справа в тому, що жінка досить неоднозначно ставиться до процесу створення нового життя.

Ба більше, Ірина впевнена, що їй необхідно було цим займатися у молодості, коли не було так страшно. Тепер же, коли вона розуміє усі ризики, вагітність не здається їй чимось приємним.

“Треба було народжувати по молодості та по дурості. Зараз я надто розумна для того, щоб це робити. Мені просто стрьомно ходити вагітною та народжувати. Я бачила вагітних жінок. Ну, що там прекрасного? Їх нудить, їм важко, вони не можуть зашнурувати шнурки…”, — каже вона.

Також зірка всерйоз поділилася думкою, що імовірно їй більше підходить варіант з усиновленням дитини. Складнощі з вагітністю на психологічному рівні вельми непрості, адже Ірина навіть вважає, що було-б добре народити одразу двох за одні пологи.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України зірка декілька разів евакуювалася до свого коханого у Великобританію, за що неодноразово піддавалася критиці.

Схожі статті