Після втечі з України до Штатів Влад Яма відпустив волосся та бороду і став копією Дмитра Дікусара (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма декілька місяців мовчав про те, де насправді знаходиться. Але не так давно він зізнався, що таки втік з України до Штатів.

Знаменитий український хореограф Влад Яма на початку повномасштабної війни в Україні припинив демонструвати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де він знаходиться та що робить. Його шанувальники одразу ж запідозрила, що насправді зірка не знаходиться в межах України, і мали рацію.

Виявляється, у перші дні повномасштабного вторгнення зірка вже покинув батьківщину і рушив до Сполучених Штатів Америки.

Влад Яма відростив собі волосся та бороду

З-за кордону знаменитість ділився новинами щодо війни та різноманітними архівними кадрами. Однак, навіть не створюючи нового контенту, йому вдалося здивувати своїх шанувальників.

Після втечі з України Влад Яма відростив собі волосся та бороду

Влад оприлюднив в особистому мікроблогу фотографію, на якій він постав з волоссям та бородою. Вельми цікаво, що з шевелюрою та рослинністю на обличчі хореограф став повною копією свого колеги Дмитра Дікусара. Зірка цього не помітив, але шанувальники одразу ж дали йому зрозуміти, на кого він став схожий.

Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу публічно
Влад Яма відростив собі волосся та бороду

Нагадуємо, що незадовго до війни Влад рушив разом зі своєю сім’єю до Сполучених Штатів Америки. Родина мала знаходитися там близько двох тижнів, але невідомих причин хореограф почав відкладати повернення додому. В результаті відпочинок затягнувся на місяць, але родина все ж таки повернулася до України. Більшість зрозуміла, що Влад, як і його колеги, підозрює про напад російської федерації і хотів в цей момент знаходитися подалі.   Тим не менш, війна розпочалася через тиждень після закінчення їхньої поїздки. Цікаво, що про свою евакуацію Влад тоді не розповів жодного слова, і імовірно не мав такого наміру.

Схожі статті