Як виглядала Ольга Сумська у молодості: чим могла похизуватися дружина Борисюка і чим перевершила сестру?

Ольга Сумська стала справжньою легендою українського кіно і телебачення. Її знає і любить не одне покоління. Як починала ця народна зірка та чим могла полонити серце у молодості? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Ольга Сумська. Ця нині відома артистка стала справжньою продовжувачкою своєї сімейної акторської династії. Її мама, Ганна Опанасенко-Сумська все своє життя присвятила сцені та мистецтву Мельпомени. Донечки знаменитості буквально росли за лаштунками театру і з малих років увібрали у себе всі тонкощі цієї справи. У 5 років молодша дитина вже виходила до глядачів, граючи у виставі.

Як виглядала Ольга Сумська у молодості

Справжню популярність молодій зірці приніс серіал про Роксолану. Юну Олю оцінили, як то кажуть, у всій красі. Не лише звернули увагу на акторський талант нашої героїні матеріалу, а ще й помітили, наскільки сміливою є знаменитість: їй доводилося на камеру стрибати у річку та у костюмі Єви, у всіх на очах, плисти, поки її фільмували.

Також досі пригадують Сумській і поцілунки з Анатолієм Хостікоєвим, який у тому ж самому серіалі грав султана.

Ольга Сумська зізналася, що закохалася в чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва
Як виглядала Ольга Сумська у молодості

Проте, не лише драматичні, а й комічні ролі були в Ольги. У 2004-му році вона зіграла Галю у мюзиклі “За двома зайцями”. Разом із Андрієм Данилко, Максимом Галкіним, Аллою Пугачовою зірка знялася в одній з улюблених новорічних комедій. Акторка на відмінно впоралася з образом та полюбилася глядачам ще більше.

Що відомо про особисте життя Ольги Сумської?

Першим чоловіком, з яким вона починала свою творчу діяльність став актор Євген Паперний. Йому, до речі, зірка подарувала свого первістка Антоніну. Проте, шлюб тривав кілька років. Річ у тім, що знаменитість зустріла свою справжню половинку. Ним, звісно став Віталій Борисюк. Цікаво, що подружжя святкувало весілля двічі: перший раз, коли пішли до РАГСу, а вдруге вже на 25-річчя своїх стосунків.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Як виглядала Ольга Сумська у молодості

Нагадаємо, що в Ольги Сумської є молодша донька Анна. Вона також навчається акторському мистецтву та робить перші кроки у творчому напрямку.

Схожі статті