“Винесла мозок своєму Мусіку”: Оля Цибульська зізналася, чому її чоловік не виконує “подружній обов’язок”

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська публічно поскаржилася на свого чоловіка Грисюка та його небажання робити для неї романтичні вчинки.

Відома українська співачка Ольга Цибульська роками приховувала справжню особистість свого чоловіка. Артистка стверджувала, що він не публічна людина і вона поважає його приватність. Втім, після розлучення її кума Дзідзьо (Михайло Хоми) та Ярослави Хоми, журналісти докопалися до істини. Обранцем Ольги виявився український депутат Сергій Грисюк.

Оля Цибульська зробила ультрамодний боб-каре і відрізала чубчик
Оля Цибульська публічно поскаржилася на свого чоловіка

Артистка була неймовірно розлючена, але не стала влаштовувати публічні розбірки. На даний момент преса вважає, що інформація про благовірного Ольги Цибульської була повністю правдивою.

Оля Цибульська зізналася, чому її чоловік не виконує подружній обов’язок

Не дивлячись на те, що Ольга ніколи не показувала свого коханого користувачам в мережі, вона активно розповідала їм про якість своїх стосунків з ним.

У період, коли у пари була криза, Цибульська навіть зізналася у подружній зраді. Але у своє виправдання заявила, що на той момент вони з чоловіком не перебували у любовних стосунках, адже знаходилися на межі повного розриву стосунків.

Однак, це не єдине відкриття, яке може вразити фанатів співачки. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram деталі свого особистого життя. А саме вона розповіла, що інколи починає вимагати від коханого романтичних вчинків, але насправді вона їх не любить. Тому, коли Сергій намагається якось вгодити співачці, вона грубо демонструє йому, що не задоволена.

Оля Цибульська публічно поскаржилася на свого чоловіка

Однак, Сергій, як справжній політик нещодавно дав одразу зрозуміти своїй дружині, що вона не полюбляє романтику, і саме тому він не дратує її подібними жестами. Ольга публічно зізналася, що це спрацювало, і вона прийшла до тями.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.