Як виглядає чоловік мами Вєрки Сердючки? Чоловік Інни Білоконь перевершив Андрія Данилка лише в одному

Знаменита українська акторка, яка все життя грала маму Вєрки Сердючки Інна Білоконь вкрай рідко показує свою родину. І тим не менш, у жінки є чоловік і діти.

Відома українська акторка Інна Білоконь 20 років тому розпочала свій шлях разом з Андрієм Данилко, і за період творчої кар’єри досягла неймовірних успіхів. Немає жодного куточку України, де би не знали веселу провідницю та її матір.

Як виглядає чоловік мами Вєрки Сердючки

Та на відміну від більшості зірок, Андрій та Інна неохоче допускають до себе журналістів, і тим паче розповідають про своє особисте життя.

Так, Данилко дотримувався такої секретності, що преса почала фантазувати щодо його орієнтації. Натомість Інна Білоконь усім здавалася коханкою Андрія, хоча насправді зірки для цього приводи давали. Неодноразово обидва були спіймані під час поцілунків в губи, обіймів або прогулянок, під час яких вони трималися за руки.

Як виглядає чоловік мами Вєрки Сердючки

Але насправді у Інни є чоловік, якого звуть Олегом. Разом з ним вона виховала сина та дочку, а також влаштувала свій побут у будинку в Полтаві.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Як виглядає чоловік мами Вєрки Сердючки

Чоловік вкрай рідко з’являється на світських вечорах і для публіки є майже незнайомим обличчям. А що він думає з приводу стосунків Андрія та Інни взагалі невідомо, адже він жодного разу їх не коментував.

Нагадуємо, що не так давно Андрій Данилко вперше дав публічне пояснення журналістам щодо свого сімейного життя. Співак заявив, що жодного разу не одружувався і на те є причина. Виявляється, співак дуже хотів створити сім’ю, але кожного разу в нього не виходило це зробити. Зараз співак не впевнений, чи створений він взагалі для сімейного життя. Оточуючі Андрія завжди розповідали про те, що він неймовірно багато працює і в нього не залишається часу на романи.

Схожі статті