“Я вдруге стала щасливою мамою”: ведуча ЖВЛ Віра Кекелія народила другу дитину та розкрила стать малюка

Відома українська телеведуча Віра Кекелія повідомила про те, що стала матір'ю вдруге. Де народжувала знаменитість, а також якої статі народилася дитина, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка та телеведуча Віра Кекелія отримала відомість саме після того, як почала працювати у програмі “Життя відомих людей”. І хоча у знаменитості є велика кількість хейтерів, її фанатська база також вражає своїми розмірами. За життям артистки спостерігає десятки тисяч українців, і варто відмітити, що їй є що розповісти своїм шанувальникам.

Віра Кекелія показала величезний живіт та повідомила про майбутнє поповнення
Віра Кекелія народила другу дитину та розкрила стать малюка

Віра Кекелія народила другу дитину

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з новонародженою дитиною та повідомила про те, що вдруге стала матір’ю. На цей раз у Віри та її чоловіка Романа Дуди знову народився хлопчик.

Коли телеведуча була вагітною, вона перебувала у Львові. Втім існує велика імовірність того, що на пологи Кекелія виїжджала за кордон.

Імені дитини, а також інших деталей народження малюка Віра поки що не розкриває, вочевидь притримуючи цю інформацію для ексклюзивного інтерв’ю.

Варто відзначити, що лише декілька років тому Віра дала життя своєму первістку. Тоже різниця у віці дітей не буде великою.

Також Віра розповіла, що кадри якими вона поділилася у своєму мікроблозі зробила її подруга, яка знаходилася від неї за тисячф кілометрів. Також жінка свою вдячність друзям, які її підтримували. Натомість про Романа Віра поки що не сказала жодного слова. І ба більше, в телеведучу у коментарях привітали безліч колег, однак Дуди не було помітно і там.

Схожі статті