Як виглядає зараз перша дружина Сергія Притули: лишилася без багатств шоумена, але свою красу не втратила

Дружин може бути багато, але кохана — одна. Кого з жінок Сергій Притула міг залишити без грошей та які гонорари платять ведучому за присутність на святах? Подробиці.

Телеведучий, актор та стендап-комік Сергій Притула вже не один рік розважає глядачів з блакитних телеекранів. Усі шанувальники пам’ятають довговолосого красеня із шоу “Підйом” на “Новому каналі”, де він разом з Фреймут та Педаном визначали орієнтацію Діда Мороза. Ведучому навіть неодноразово приписували роман з Олею Фреймут, але своє серце він віддав іншій.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі

Яка жінка була першим коханням Притули?

Як виглядає зараз перша дружина Сергія Притули

Цю миловидну красуню звати Юлія Андрійчук. З майбутнім чоловіком вона зустрілась у 2007 році, коли Сергій був ще 26-річним юнаком. Через рік після знайомства на світ з’явився плід кохання молодих — хлопчик, на ім’я Дмитро. Проте цей шлюб важко було назвати ідеальним. Ведучий розривався між кар’єрою та сім’єю, а його дружині, як будь-якій жінці, не вистачало уваги та присутності чоловіка вдома. І хоч пара розлучилася, знаменитий телеведучий не забував про свого первістка, він активно займається вихованням сина та допомагає фінансово.

Хто стала другою дружиною ведучого?

Як виглядає зараз перша дружина Сергія Притули

З неймовірної вроди білявкою Притула познайомився на роботі. Катерина Сопельник тоді працювала на “Новому каналі” продюсером і ще не здогадувалась, що зовсім скоро вся країна буде обговорювати її роман з колегою. Закохані аж до самого весілля не зізнавалися у відносинах один з одним. Урочисту подію молоді поїхали святкувати до Львова, куди запросили лише рідних та друзів. А через два роки спільного життя Катерина подарувала чоловіку донечку.

Прихильники й досі обговорюють, хто ж найкрасивіша серед двох жінок ведучого? Обрати досить важко, бо кожна з них по особливому прекрасна. Але варто зазначити, що Катерина Сопельник отримує досить багато компліментів від шанувальників її зіркового чоловіка, особливо під їх спільними фотографіями в інстаграм.

Як виглядає зараз перша дружина Сергія Притули

Цікаво, що одного разу Сергій Притула ошелешив цифрою свого найбільшого гонорару — 10 тисяч доларів за проведення заходу. Можна тільки уявити рівень розкоші у якому живе дружина актора, проте цими багатствами сім’я не хизується та намагається ще й допомагати іншим.

Нагадаємо, що Сергій Притула створив благодійний фонд для допомоги ЗСУ та зібрав 600 мільйонів гривень за 3 дні.

Схожі статті