Володимир Остапчук показав фото у камуфляжі та долучився до Колі Сєрги: будуть разом боронити південь України?

Володимир Остапчук став неймовірно популярним ведучим. Проте зараз, як і більшість українців змушений був змінити свою діяльність. Нещодавно шоумена побачили на військових позиціях. Цікаво, чи дійсно він став до лав ЗСУ?

Володимир Остапчук. Герой цього матеріалу має дуже цікаву історію. Чоловік багато років пропрацював ведучим, але коли на нашу землю прийшла ворожа навала, він не забарився та пішов боронити столицю. Вже було відомо, як будуть себе поводити окупанти на наших землях, але шоумен не злякався.

Згодом, коли велика небезпека полишила Київщину, він зміг знайти себе у новому напрямі: став волонтерити разом з молодою дружиною Христиною Горняк. Не забував також і про свою улюблену справу і продовжував знімати відео розважального характеру, вести свій блог в інстаграмі.

Володимир Остапчук показав фото у камуфляжі

Та зараз діяльність Остапчука круто змінилася. Він одягнув на себе військову форму та пішов до захисників. Разом з Колею Сєргою нині — серед бійців. До речі, учасник “Фабрики зірок” та ведучий “Орла та решки” також пішов воювати. Стояв на варті спокою одеситів, яким досі рф погрожує з Чорного моря.

Колег по шоу-бізнесу нині знову помітили на реальних позиціях серед захисників. Володимир, як і Микола, одягнув військову форму. Ось, що написав про свій досвід ведучий:

“Буде важко, ще якийсь час, але гляньте в очі наших захисників просто зараз… Вони світлі, чисті і мотивовані. Ми не маємо права підвести ЇХ І СЕБЕ. P.S. Був на позиціях ЗСУ у складі Культурного Десанту. Бачив війну зблизька, а НАШУ ПЕРЕМОГУ – впритул.Сміялись, обіймались, стискали руки від люті, відкривали серця і ще раз переконались – УКРАЇНА ЦЕ КОЖЕН ІЗ НАС”

Нагадаємо, що в Остапчука вдома є власне поле бою. Нині його діти з колишньою дружиною Оленою перебувають закордоном. За словами знаменитості, екс-обраниця досі не дає йому нормально поговорити з донькою та сином. Попри всі пропущенні, прохання поспілкуватися з малюками досі ігнорується.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.