40-річний Олександр Педан зізнався, що його звільнили з Нового каналу та пояснив, за що: “Я безробітний”

Знаменитий український телеведучий Олександр Педан вперше розповів про те, що залишився без роботи на Новому каналі і офіційно більше не є співробітником компанії.

Знаменитий український ведучий Олександр Педан, як і більшість його колег телевізійників, під час війни залишився без роботи на телебаченні. Так як знаменитість здебільшого брав участь у розважальних телепроектах, навіть і мови йти не може про те, щоб під час війни відновилися зйомки. А вся справа в тому, що компанія немає грошей для реалізації тих чи інших планів.

Олександр Педан зізнався, що його звільнили з Нового каналу

Олександр Педан подався у лікарі під час війни
Олександр Педан зізнався, що його звільнили з Нового каналу

Нещодавно зірка дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну для Люкс FM. Саме у ньому він і зізнався, що на даний момент в нього немає контракту з компанією. Виявляється, він не встиг його підписати ще до початку війни. Тож на даний момент він є офіційно безробітним, і Новий канал, поки що роботу йому не пропонує.

Однак, телеведучий розповів, що навіть ці співробітники, які встигли підписати контракт, на даний момент все одно залишилися без роботи. Тож його положення, насправді, ніяк не відрізняється від їхнього.

Тим не менш, телеканал планує повернення Олександра Педана на екрани. Зірка зізнався, що керівництво поцікавилося в нього, чи готовий він приступити до зйомок, якщо вони знайдуть рекламодавців і зможуть запустити роботу.

“По-перше, дивіться, я безробітній, і відмовлятися від роботи на телебаченні — це безглуздо. По-друге, робота на телебаченні… Ну я це вмію робити, і знаєш, викидати свій скіл, який ти відточував 20 років?”, — відповів Олександр на питання, чи хоче він повернутися на зйомки.

Варто відзначити, що Олександр Педан ще раз розповів про те, що Сергій Притула більше не має наміру брати участь в розважальних проєктах. Його колега твердо вирішив для себе, що присвячуватиме свій час та сили для більш серйозного діла.

Схожі статті