Чим займалася та як виглядала перша дружина Мохаммада Захура: кого покинув заради Камалії багатій?

Відомий мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур та українська співачка Камалія багато років живуть разом у щасливому шлюбі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Камалія 20 років тому вийшла заміж за британського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура. Пара познайомилася під час корпоративу. Співачка настільки сподобалася багатію, що він запросив її виступити на своєму дні народженні. А після цього розпочалися їхні стосунки.

Чим займалася та як виглядала перша дружина Мохаммада Захура

Тривалий час Захур майже нічого не розповідав пресі про своє особисте життя. Втім, згодом стало відомо, що насправді у мільярдера вже є досвід сімейного побуту. Будучи зовсім молодим, майбутній багатій одружився на дівчині, яка була його землячкою. Наречену для Мохаммада обрали батьки. Захур не мав особливою можливості обирати, тому волю своєї родини прийняв та реалізував.

Як виглядає Таня Захур
Чим займалася та як виглядала перша дружина Мохаммада Захура

У цьому шлюбі в нього народилася донька Таня та хлопчик Арман. Родина проживала у Великобританії. Однак Мохаммад одразу ж пояснив, що кохання у цьому союзі ніколи не було, так як одружився він через почуття боргу. У який момент його подружнього життя здійснилася зустріч з Камалією зіркова пара ніколи не розповідала. Багатій лише пояснював, що тоді вже жив окремо від дружини.

Як виглядала та чим займалася перша обраниця Мохаммада Захура
Чим займалася та як виглядала перша дружина Мохаммада Захура

Про свою колишню Мохаммад майже нічого не розповідає. Пресі навіть невідомо, як її звуть, і чи досі вона жива. Судячи з усього, вона є ровесницею колишнього чоловіка, а значить, імовірно, пенсіонерка. Немає сумнівів, що за мусульманськими звичаями, багатій повністю утримує жінку. Окрім того в неї є двоє дорослих дітей, які можуть про неї подбати.

Схожі статті