Олександр Пономарьов святкує День народження: вся правда про шлюб з Мозговою, прорив у кар’єрі та дітей

Олександру Пономарьову сьогодні — 49! Дізнайтесь, хто привітав з днем народження співака та який шлях пройшов артист, щоб стати справжньою легендою української естради, а також скільки разів був одружений насправді.

9 серпня країна святкує День пам’яті великомученика та цілителя Пантелеймона. Але цього дня вшановують не тільки його. У 1973 році на світ з’явився хлопчик, якого зараз вся впізнає вся країна. Відомий український співак, актор та композитор Олександр Пономарьов святкує свій 49 день народження.

У 90-ті роки Олександр був чи не найпопулярнішим виконавцем української естради, на його концерти збирались тисячі шанувальників, колеги заздрили його успіху, а жінки потай мріяли вийти заміж за артиста.

Олександр Пономарьов з сином
Олександр Пономарьов святкує День народження

Що нам відомо про життя знаменитості?

Співак народився на Хмельниччині. З дитинства актор був ще тим задирою, дружив з хуліганами та постійно вплутувався в бійки. Згодом свою силу Пономарьов вирішив виплескувати не на сусідських хлопчаків, а на спортивній секції по боксу, де тренувався майже 15 років.

Та не лише спортивні таланти переховувались у юнаку. Здібності до музики помітила його мама та віддала сина до музичної школи. Це й стало першим кроком до того, щоб в майбутньому стати співаком, якого знають та обожнюють мільйони.

Олександр Пономарьов святкує День народження

Великим стрибком у світ музики та шоу-бізнесу була участь у фестивалі “Червона рута-93”, де артист зайняв перше місце за найкращий вокал. Виконавець отримував ще багато призів та нагород за майстерне володіння своїм голосом. У 2006 році отримав особливе звання — Заслужений артист України.

Олександр Пономарьов був одним із перших, хто за роки незалежності представляв Україну на Євробаченні у 2003 році.

Прагнувши поділитися своїми знаннями та навичками з молодими артистами, співак декілька років був тренером на талант-шоу “Голос Країни”.

З днем народження знаменитість вітають не тільки прихильники, а й зіркові колеги. Оля Цибульська, Ірина Білик, Дзідзьо та інші вже виказали привітання та побажання на своїх сторінках.

Олександр Пономарьов святкує День народження

Нагадаємо, що співак був одружений двічі. В шлюбі з Оленою Мозговою у виконавця народилась донька. Після 10 років спільного життя пара розлучилась та актор одружився з Вікторією Мартинюк. Подружжя народило сина, але у 2012 році їх стосунки зазнали краху та пара прийняла рішення розійтись.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.