Юрій Горбунов показав, як Тіна Кароль виглядала 14 років тому

Телеведучий Юрій Горбунов підкорив мережу архівним фото з Тіною Кароль.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов пригадав, як вів «Танці з зірками» з яскравою колегою, співачкою Тіною Кароль в першому сезоні шоу цілих 14 років тому. Шоумен поділився з підписниками архівним знімком, на якому можна побачити, як виглядали вони з популярною артисткою в 2006 році.

Яскраву світлину Горбунов опублікував в Instagram.

Нагадаємо, перший сезон популярного шоу “Танці з зірками” розпочався в 2006 році. Вели його співачка Тіна Кароль і телеведучий Юрій Горбунов. Після оновлення формату шоу продюсери вирішили знову запросити в нього дует харизматичних ведучих.

На фото можна побачити, що для одного з ефірів ведучі вдягнулися в одяг в індійському стилі. Тіна Кароль постала на фото в атласному комбінезоні золотистого кольору, який доповнила червоними туфельками і червоною хусткою. Юрій Горбунов 14 років тому виглядав не менш ефектно, примірявши образ Аладдіна. Він вдягнений в червоні штани, обтислу червону сорочку і довгий піджак. Завершила лук шоумена розкішна червона чалма.

На кумедне фото дружина шоумена Катя Осадча відреагувала веселими смайликами. Інші користувачі соцмережі оцінили образи ведучих і відзначили, що вони завжди красиві і молоді.

«Супер, супер, супер» , «Приємно згадати)))», «Навіть і не постаріли! Завжди молоді і красиві!», – написали шанувальники в коментарях.

Схожі статті