Євген Клопотенко зізнався, що проводить час зі Златою Огнєвіч: були разом і на кухні, і на відпочинку

Невже популярна Холостячка Злата Огнєвіч таки знайшла свою долю? Євген Клопотенко розповів про те, які у них зі співачкою стосунки та чи очікувати нового гучного роману прихильникам зірок. Про все дізнайтеся далі у матеріалі.

Євген Клопотенко ще з часів своєї участі на проєкті “МастерШеф” був у рядах завидних холостяків України. Віртуозно опанувавши кулінарію, він став активно займатися бізнесом, а ще завдяки зірці телеканалу СТБ у наших школярів з’явилося оновлене меню у навчальних закладах.

Євген Клопотенко презентував нове меню для школярів
Євген Клопотенко зізнався, що проводить час зі Златою Огнєвіч

Проте, фанаток яскравого кухаря, який повернув історичну справедливість стосовно українського борщу, цікавить не лише його творчий шлях, а і особисте життя.

Що відомо про стосунки Євгена Клопотенка і Злати Огнєвіч?

Настя Каменських і Євген Клопотенко у програмі Світське життя
Євген Клопотенко зізнався, що проводить час зі Златою Огнєвіч

Нещодавно знаменитий шеф зізнався, що підтримує зв’язок з ефектною брюнеткою і колишньою учасницею проєкту “Холостячка-2”. Легендарне знайомство сталося під час відпочинку у Єгипті, куди приїхали зірки нарізно. Дуже запав у серце Євгена виступ Злати на сцені. Він згадує, що співала артистка просто неймовірно. Доленосна зустріч сталася прямо на свято Нового року. Проте, про роман говорити зарано. Клопотенко зізнається, що насправді він лише товарищує зі знаменитістю, але вже готував їй смачненьке:

“Мені вона пише, я їй сердечка ставлю. Ми зі Златою дружимо. Бачилися, до речі, тижні два тому. Я готував їй їсти в мене вдома. Вона розказувала, як ходила в Карпати, зробила собі татуювання, в неї їх раніше не було,” – зізнався Євген Клопотенко.

36-річна Злата Огнєвіч відповіла, що думає насправді про свій вік
Євген Клопотенко зізнався, що проводить час зі Златою Огнєвіч

Схоже, що серце переможця “МастерШеф” нині вільно, хоча на початку війни він розповідав про те, що обраниця таки є. Популярний чоловік зізнається, що йому важко ходити на побачення, а деякі, куди його кличуть фанатки у мережі, він ігнорує. Робить так не через свою пиху, а тому, що знає: багато дівчат полюбили лише його медійний образ.

Нагадаємо, що у самої Злати Огнєвіч стосунки з переможцем “Холостячки-2” Андрієм Задворним також не переросли у серйозні відносини.

Схожі статті