Таємна дружина Олега Винника не втрималася і нарешті розкрила сильні почуття: “Я відчула таку любов”

Співачка Таюне більше не збирається приховувати почуття. Чому таємна дружина головного вовка країни тримала свою любов у секреті довгий час? Дізнайтесь подробиці.

Мабуть, немає такої людини в Україні, яка б не знала хто такий Олег Винник. Життя відомого співака — таємниця, що вкрита мороком. Така скритність завжди стає ґрунтом для пліток та домислів. З ким тільки знаменитості не приписували роман: Настя Каменських, Еліна Іващенко та інші.

Але особливу увагу отримала співачка Таїсія Сватко, з псевдонімом Таюне. Молода жінка багато років працювала бек-вокалісткою у головного вовка країни, а зараз пробує себе у сольній кар’єрі. Плітки стосовно їх відносин завжди були в пріоритеті публіки. Деякі фанати впевнені — колеги по сцені таємно одружені.

Куди зник Олег Винник з дружиною Таюне
Таємна дружина Олега Винника не втрималася і нарешті розкрила сильні почуття

Відомо, що Винник пише для Таїсії пісні та допомагає з творчим розвитком. Сама артистка теж міцно тримає язик за зубами та не дає жодних коментарів з приводу наявності стосунків. Варто звернути увагу, що 48-річна виконавиця виглядає значно молодше своїх років.

Повелитель вовчиць не приховує, що він не самотній та є та одна “вовчиця”, яка полонила його серце. Є навіть чутки, що пара має спільного сина.

У свій день народження співачка в інстаграмі оприлюднила щире посилання до своїх підписників.

“Скільки красивих, теплих, щирих слів, побажань, подарунків, я отримала від вас в мій День Народження й отримую до цих пір! Дякую кожному з вас, що не пройшли повз мого свята! Я й уявити собі не могла, що прийде час, коли я зможу кожного віддячити особисто за теплі привітання, за дорогоцінну увагу до мене… Я відчула таку любов і повагу! Нехай Господь благословить кожну душу! Любові, радості, добра!”, — душевно написала Таїсія.

Таємна дружина Олега Винника не втрималася і нарешті розкрила сильні почуття

Нагадаємо, що зараз Олег Винник знаходиться за кордоном. Адвокат співака повідомила, що знаменитість перебуває на лікуванні у Німеччині. Дізнайтеся більше про життя кумира, його коханих жінок, романи і стосунки у відео наших партнерів “Одна минута”, та не забудьте підписатися на канал:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.