“Довелося заспокоїти, квартиру купити”: Поплавський вразив зізнанням про своїх позашлюбних дітей від студенток

Знаменитий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський вперше розповів про позашлюбних дітей, які в нього народилися від власних студенток.

Відомий український музикант та ректор Київського Університету культури Михайло Поплавський прославився в Україні за рахунок одіозних кліпів, в яких немолодий артист співає поруч з молодими студентками. Звісно, дівчата у відеороботах виглядають таким чином, щоб бажаючих передивитися кліп було якомога більше.

Михайло Поплавський вразив зізнанням про своїх позашлюбних дітей від студенток

Тому зовсім не дивно, що в аудиторії виникають питання стосовно того, чи є у Михайла Поплавського романи з деякими зі своїх студенток. Дмитро Гордон наважився поставити не тільки таке питання, але і поцікавився, чи є у співаючого ректора позашлюбні діти, яких йому народили юні підопічні.

Михайло Поплавський зі студентками
Михайло Поплавський вразив зізнанням про своїх позашлюбних дітей від студенток

Поплавський вирішив не хитрувати, і одразу дав зрозуміти, що так, спадкоємці, які народилися поза шлюбом, в нього є. І ба більше, усі вони забезпечені грошима та житлом.

“Ну давайте не будемо. Прийшлося заспокоїти, квартиру купити. Діти Поплавського ж повинні бути не бідними”

Варто відмітити, що на питання журналіста, скільки саме у співаючого ректора спадкоємців, він відповів дуже лаконічно: “Достатньо”. Також зірка заявив, що велика кількість студенток самі хотіли від нього дітей.

Не менш дивовижним є ставлення Михайла Поплавського до романів з дівчатами, які молодші за нього втричі. Артист вважає жінок прагматичними істотами, а сучасне кохання суто ринковими відносинами. Тобто натякнув на те, що він свого роду купляє любов молодих красунь, а вони встановлюють ціну. Такий підхід чоловіка не лякає, а навпаки, більш ніж влаштовує.

Схожі статті