Злата Огнєвіч засвітила вагітний живіт та їсть вже за двох: у родині очікується велике поповнення цього літа

Злата Огнєвіч має шалені апетити не тільки до творчих досягнень, а й слабкість до грузинської кухні. Чому співачка стала їсти за двох та чи варто чекати новин про поповнення у нашому шоубізі? 

Відома співачка Злата Огнєвіч майже весь свій вільний час присвячує роботі та кар’єрі. На особисте життя або не залишаться часу, або зірка його старанно приховує від допитливих очей. Шанувальники не втрачають надії, що скоро таємні завіси будуть зірвані та артистка поділиться з ними, чи викрав хтось її серце.

Григорій Решетнік розсекретив, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на курорті
Злата Огнєвіч засвітила вагітний живіт

Інтриги додав переможець шоу “Майстер Шеф” Євген Клопотенко, який зізнався, що має зі співачкою доволі тісні стосунки. Хоч знаменитий шеф запевняє, що між ним і Златою тільки дружні стосунки, він вже готував їжу для подруги у себе вдома. Познайомилися зірки під час поїздки до Єгипту.

Прихильники переповнені підозрами — Огнєвіч приховує відносини. Масла у вогонь підлили сторіс артистки, де вона замовила багатенько грузинської їжі, яку збиралась той час смакувати: величезні порції по дві штуки кожної страви. Але фанати ще не поцікавилися, чи не вагітна їх улюблениця, бо має апетит як за двох, адже коментарі до сторіс можна відправити лише особисто Златі.

Злата Огнєвіч засвітила вагітний живіт

Інтересу до цієї теми додала й сама знаменитість, виклавши у сторіс відео вагітної сестри з весілля, а згодом і своє з величезним букетом. Ім’я джентльмена, хто зробив такий подарунок, артистка звісно залишила в таємниці.

Злата Огнєвіч засвітила вагітний живіт

В інтерв’ю зірковому шляху відома виконавиця зробила щире зізнання, що хвилюється з приводу відсутності чоловіка та дітей.

“Коли був перший тиждень війни я була у Києві. Я йду плачу і говорю: я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей. Зараз я говорю це з посмішкою, тому що вже в мене викликає це посмішку. Тоді я йшла реально плакала і думала: я не встигла народити дитину. Можливо, що після війни народжу”, — поділилась Злата.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч мала стосунки з переможцем шоу “Холостяк”, Андрієм Задворним. Але до РАГСу діло не дійшло та пара розбіглася, через що співачка довго перебувала у депресії. Нині вона з головою пішла у роботу.

Схожі статті