Після втечі з України 40-річний Влад Яма вразив весільними кадрами з США: з ким одружився хореограф?

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу архівними кадрами, на яких показав своє весілля з дружиною Ліліаною. Як виглядала наречена?

Знаменитий український хореограф Влад Яма 8 років тому став одруженим чоловіком. Зірка пов’язав своє життя з красунею на ім’я Ліліана. А незабаром вона народила йому сина Леона.

Варто відмітити, що знаменитість тривалий час неохоче розповідав будь-які деталі особистого життя, а про народження первістка взагалі мовчав досить довго. Однак з популяризацією соціальних мереж, Влад все ж таки почав ділитися з фанатами своїм побутом, почуттями, тощо.

Хореограф Влад Яма показав фото зі свого весілля

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США
Хореограф Влад Яма показав фото зі свого весілля

Варто відмітити, що минулого року Влад вперше розповів про те, що з дружиною можливо ніколи б і не одружився. Справа в тому, що пара пережила серйозний розставання, і якби Влад не настояв, він міг би назавжди втратити другу половинку.

Втім, він вдячний цьому досвіду, адже саме тоді зрозумів, що більше не хоче розставатися зі своєю обраницею. 10 липня вони зіграли весілля, саме тому у цей день Влад і пригадав про народження їхньої сім’ї. Знаходячись у Сполучених Штатах Америки, він нагадав своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про цей особливий для нього день та опублікував кадр, на якому він стоїть поруч з розкішною нареченою, і усім своїм виглядом показує, що став найщасливішим чоловіком.

Хореограф Влад Яма показав фото зі свого весілля

Нагадуємо, що не так давно хореограф зізнався, що дійсно знаходиться у Сполучених Штатах, а евакуювався він туди нібито ще за часів, коли чоловікам був дозволений виїзд за кордон. Поки що родина не має наміру повертатися, але безперечно хореограф мрія відновити свою діяльність саме на території України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.