Учасник “МастерШеф.Битва сезонів” Віктор Перехрест пішов з тероборони і лишився даху над головою: “Нове життя”

24-го лютого всі маски були зняти і кожен показав, ким є насправді. Багато зірок, попри свій поважний статус стали до оборони Батьківщини. Улюбленець глядачів та учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Віктор Перехрест пішов також воювати.

Війна змінила кожного з нас та показала, хто є хто. Чимало популярних зірок шоу-бізнесу, спортсменів, музикантів пішли боронити наші землі. Кожен сьогодні працює заради перемоги. Не став ховатися у тилу і відсиджуватися Віктор Перехрест. Було відомо, що він став до лав ТрО. Згодом телеканал СТБ розповів детальніше про те, чим займається кухар. Як виявилося, не кашу варив для бійців, а рятував людей від поранень. Ось, як сам прокоментував рішення стати парамедиком кулінар:

“Я пішов до лав парамедиків з початку війни. Зараз допомагаю мешканцям різних містечок, які дійсно потребують медичної допомоги (Бучанський р-н). Роблю уколи, знеболюю, повертаю до тями. Я чітко для себе вирішив поки що допомагати саме медициною, а не кухнею, хоча раніше працював шеф-кухарем у скаутському таборі та розбираюся в польовій кухні. Я тут потрібніший”

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест пішов з тероборони та задв автомат
Віктор Перехрест пішов з тероборони

Згодом стало відомо, що Вітя полишив ряди захисників. Сталося це, коли агресор відвів свої війська від Києва. Повернувся Перехрест до своєї улюбленої справи: знову став до роботи на кухні. І нещодавно популярний чоловік опубікував фото в інстаграмі про те, як почувається на новому-старому робочому місці:

“…хочу вам розповісти, ви знаєте що я 2 роки пропрацював, шефом, зараз у мене нове життя. щиро вам скажу. Я після майстер шефа взагалі не збирався повертатися на кухню, хотів щось нове, зрозуміти шукав себе де я тільки не працював…”, — одним словом новий ресторан для знаменитості став справжньою віддушиною.

Цікаво, що у сторіс повідомив учасник проєкту СТБ і про те, що шукає житло у Карпатах. Проте, як виявилося — не для себе. Просто розмістив інформацію для більшого поширення.

Віктор Перехрест пішов з тероборони

Нагадаємо, що і до війни Віктор проявляв активну позицію: був волонтером, а на “МастерШеф” прийшов, аби змінити життя.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.