36-річна Віра Кекелія народила дитину та розсекретила нестандартне ім’я і стать малюка: “Угораємо”

Популярна ведуча Віра Кекелія розкрила таємницю, що ім'я новонародженого сина було обрано ще до вагітності. Чи збирається артистка поринути в материнство та залишити кар'єру на телебаченні?

Декілька днів тому відома українська ведуча та співачка, зірка “Жіночого кварталу” народила хлопчика. 36-річна знаменитість стала мамою вже вдруге та одразу повідомила про цю чудову подію своїм прихильникам. Перша дитина артистки з’явилася на світ у 2020 році, батьком став музикант Роман Дуда, з яким зірка одружена вже п’ять років.

Прямо з полового будинку телеведуча з’явилась в ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, щоб поділитися з шанувальниками першими подробицями, що саме змінилось в житті знаменитості з появою другого малюка. Колеги відмітили, що Кекелія виглядає скоріш як зірка з червоної доріжки, а не як жінка, яка щойно народила.

В інтерв’ю співачка зізналась, що старший син прийняв братика зовсім не так, як вона з чоловіком уявляла.

“Малий який постарше дуже ревниво відноситься. Ми його попереджали, що буде братик, але він це не до кінця розумів. Напевно думав, що це якась іграшка. Тож коли ми принесли братика до дому він спочатку зрадів, а потім, звісно, істеричив”, — розповідає Віра.

Цікаво, що саме на “Сніданку” фанати дізналися ім’я новонародженого. Зіркове подружжя назвало сина гарним українським ім’ям — Матвій, яке вони обрали ще задовго до вагітності та народження дитини. Нагадаємо, що старшого хлопчика звати Іван.

Кекелія поділилась своїми майбутніми планами, що не збирається з голову пірнати в материнство та ставити хрест на кар’єрі. Артистка планує записувати пісні, виступати на концертах та вести активну творчу діяльність.

Віра Кекелія народила дитину та розсекретила нестандартне ім’я

Як Віра Кекелія стала відомою?

Харків’янка Віра Кекелія з дитинства має схильність до творчості та вокальні здібності. Вперше на великій сцені білявка з’явилась у шоу “Суперзірка” на телеканалі “1+1”. У 2017 році співачка дійшла до суперфіналу у проєкті “Голос Країни”, де її творчим наставником був Сергій Бабкін. Але найбільший стрибок у світ українського шоу-бізнесу молодій жінці принесла участь у комедійному телешоу “Квартал 95”, де Віра вперше спробувала себе у ролі актриси.

З 2020 року зірка є ведучою програми “Життя відомих людей” та продовжує збирати нових прихильників. Про свої робочі будні на проєкті, під час яких сумувати не доводиться розповідає так:

“До сліз від сміху… Хто втримається не засміялися тому….нічого не буде… Ну а хто з нами нормально порже – пишіть будь-що. Для особливих підписників питання: як думаєте, з чого ми “угораємо”? Було круто, правда?”

Нагадаємо, що з моменту народження артистка ще жодного разу не згадала чоловіка Романа Дуду. З поповненням знаменитість привітали безліч колег та фанатів, але обранець зірки ще досі не дав коментарів.

Схожі статті