В коханій Ектора Хіменеса-Браво впізнали Надю Мейхер: зірка МастерШеф підкорив жінку, про яку мріють мільйони?

Знаменитий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво сколихнув мережу черговою фотографією зі своєю коханою. Фанати впізнали у дівчині Надію Мейхер.

Минулого року знаменитий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про те, що в нього з’явилася обраниця. Зірка підкреслив, що не має наміру розсекречувати її особистість через те, що публічність шкодить стосункам. Варто відзначити, що знаменитості дійсно був невдалий досвід, в якому його наречені не витримали популярності колумбійця.

В коханій Ектора Хіменеса-Браво впізнали Надю Мейхер

Тим не менш, Ектор активно оприлюднював на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з коханою, на яких ледве було помітно її обличчя. На одному з таких фотографій підписники зірки впізнали Ольгу Мартиновську.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
В коханій Ектора Хіменеса-Браво впізнали Надю Мейхер

Але незабаром стало відомо, що дівчина шефа не білявка, а брюнетка. На наступних знімках взагалі здавалося, що дівчина дуже молода, а в мережі поповзли плітки про те, що Ектор зустрічається з п’ятнадцятирічної. Втім, і це виявилося у корені невірно враженням. Нещодавно знаменитість дав ексклюзивний коментар, в якому спростував інформацію про те, що його обраниця настільки молода. А от наступне оприлюднена фото взагалі заплутало користувачів мережі.

В коханій Ектора Хіменеса-Браво впізнали Надю Мейхер

Звісно, імовірність того, що між цими двома зірками зав’язався бурхливий роман неймовірно маленька. Однак, це пояснювало б ретельність, з якою шеф-кухар приховує особистість коханої.

В коханій Ектора Хіменеса-Браво впізнали Надю Мейхер

Нагадуємо, що минулого року навіть подейкували про весілля знаменитого кухаря, адже його поведінка після приїзду матері сильно наштовхувала на думку про те, що жінка приїхала не просто так, а заради торжества.

Схожі статті