Орнелла Муті в молодості: молодша дочка Олі Полякової Аліса вразила вродою та схожістю з італійською зіркою

Знаменита українська співачка Оля Полякова показала свою дочку та вразила мережу виглядом спадкоємиці. У артистки підростає справжня красуня.

Знаменита українська співачка Оля Полякова часто показує фанатам своїх доньок. У шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським у артистки народилися дівчата на ім’я Марія та Аліса. Старша спадкоємиця зіркового подружжя вже активно розвиває музичну кар’єру, а молодша нещодавно вразила неймовірними зовнішніми даними.

Оля Полякова показала свою молодшу дочку

Так, нещодавно на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram з’явився кадр, на якому вона показала свою молодшу дочку Алісу. Дівчинка вражає не тільки красою та перспективною зовнішністю, але й неймовірною схожістю з італійською суперзіркою, яка свого часу підкорювала чоловічі серця по всьому світу, Орнеллою Муті.

Оля Полякова показала свою молодшу дочку: мережа вражена її красою

Акторка прославилася завдяки своєму погляду, і Аліса володіє такою ж самою родзинкою.

Варто відзначити, що обидві доньки Олі Полякової неймовірно схожі на матір. Особливо це помітно, коли співачка поряд зі своєю сім’єю без макіяжу. Дівчата успадкували від зірки не тільки обличчя, але зріст та фігуру.

Нагадуємо, що після початку повномасштабного вторгнення російської федерації на території України Оля Полякова забрала своїх дітей та евакуювалася. Прихисток їй надала блогерка Ніка Білоцерківська.

Чоловік артистки Вадим залишився в Україні. Через декілька місяців йому виповнилося 60 років, тож він зміг виїхати за кордон, щоб бути присутнім на благодійному концерті зіркової дружини. Через це родина пройшла через гучний скандал, адже чоловіка звинуватили в незаконному перетині кордону. Зараз сім’я знову разом, і знаходиться у заміському будинку.

Схожі статті