Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв підігріли чутки стосовно роману: взяли на виховання чудового малюка (ФОТО)

Відомі ведучі каналу "1+1" продовжують провокувати чутки про свій службовий роман. Єгор та Неля вразили фанатів новою світлиною та зізнались, що тепер їх троє. Дізнайтесь подробиці.

Знаменитий дует ведучих Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс вже не перший рік підіймають настрій глядачам своїми жартами та щирими посмішками на шоу “Сніданок з 1+1”. Фанати не приховують своєї любові до цієї зіркової парочки та вже не уявляють ранкову телепередачу без когось із них.

Самі артисти теж стали зовсім рідними, оскільки майже весь час проводять разом, на знімальному майданчику.

Попри те, що Неля заміжня жінка та має двох дітей, Єгор не соромиться фліртувати з нею на очах у колег, обіймати та цілувати її.

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв підігріли чутки стосовно роману

Шанувальники зацікавлені тим, чому такий красень як Єгор не тільки не одружений у свої 32 роки, а зовсім не має відносин та натяку на них. Це наштовхує на думку, що хтось вже полонив серце артиста, але з певних причин він не може бути разом з коханою.

Фанати щоденно обговорюють можливість службового роману між знаменитостями та намагаються знайти хоч якісь докази, щоб викрити їх у цьому. Телеведучі не реагують на це категорично, а навпаки, розбурхують публіку та підливають масло у вогонь спільними фотографіями, де вони залюбки милуються один з одним.

Відомі ведучі розтопили серця підписників новим фото, де вони, в обіймах один одного розпливлися в посмішці, та тримають на руках малюка:

  • “Гарненькі”
  • “То що, вже пара?”

Та інші приємні коментарі залишали їхні глядачі під світлиною.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв підігріли чутки стосовно роману

Навіть пожартували, що сьогодні програму проведе вже тріо ведучих: Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та коргі Коржик. Сам Коржик, це собака, порода якої має назву “Вельш-коргі”. Вони грайливі, товариські та мають милі, короткі лапки. Цуценя такої породи стане чудовим другом, особливо для сімей, де є маленькі діти.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв незмінно з’являються у ранковому ефірі каналу “1+1” з 2017 року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.