Ольга Сумська відправилася на найпрестижніший курорт: елітна місцина, апартаменти у мармурі та ресторани

Хтось вважає, що зараз не час їздити по курортах, а хтось кардинально заперечить цю думку. Ольгу Сумську помітили на одному з відомих курортів. Що робила там зірка і чи затримається на відпочинку надовго — читайте у матеріалі.

Популярна зірка кіно і телебачення, Ольга Сумська, стала справжньою легендою нашої естради. З молодих років вона виступала на сцені, а велику славу їй принесла роль Роксолани в однойменному серіалі.

Нині артистка активно займається благодійними виступами разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Їздять зірки до наших захисників, а ще творче подружжя одразу заявило, що перечікувати війну будуть вдома у Києві. Та нещодавно акторка показала в інстаграмі сторіз з популярного курорту. Була знаменитість у Буковелі.

Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом
Ольга Сумська відправилася на найпрестижніший курорт

Ольга показала розкішний СПА-комплекс, з мармуровою підлогою та класичним добротним рестораном для відпочивальників. Проте, Сумська розповіла, що туди приїхала лише на каву і часу для відпочинку у неї зовсім немає.

Ольга Сумська відправилася на найпрестижніший курорт

Чому Ольга Сумська отримала на горіхи за поведінку своєї доньки?

Якщо молодша дитина Ольги від Віталія Борисюка веде переважно непублічне життя, то старша Тоня, яка народилася у шлюбі мами з Євгеном Паперним, була до 24-го лютого популярною блогеркою. Та, коли рф вторглася на наші землі, дочка Сумської закинула свої сторінки у мережах. Річ у тім, що вона проживає вже досить довгий термін у москві. Її чоловік, якого вона зустріла в рф, також публічна персона, знімається у кіно і не говорить на тему агресії своєї країни.

55-річна Ольга Сумська вперше висловилася про доньку-москвичку Тоню Паперну та її мовчання
Ольга Сумська відправилася на найпрестижніший курорт

Звісно, фанати, які дізналися про мовчання пані Папеної запиталися її маму про те, чому на багатотисячну аудиторію популярна білявка не змогла ні слова сказати на підтримку своєї ж Батьківщини.

Нагадаємо, що наприкінці лютого Ольга і Наталія Сумські втратили свою маму Ганну. Серце жінки не витримало. У пік війни, коли росіяни намагалися прорватися до Києва, родині довелося похапцем ховати рідну людину. Для акторок це стало справжньою трагедією.

Схожі статті