Тіна Кароль подарувала квартиру родині біженців з Маріуполя, які ледь вирвалися з окупації: фото і відео

Тіна Кароль ошелешила всю мережу. Зірка, яка з початку війни на культурному та громадському фронті виступає за Україну, вирішила зробити чималу справу: поп-діва подарувала родині з Маріуполя нову квартиру.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу стала надзвичайно популярною і отримала статус справжньої поп-діви української естради. Співачка все своє життя присвятила музиці, але нині активно займається проєктами на підтримку своєї Батьківщини. Зірка не раз висловлювала свою позицію: вже у 2014-му році вона розуміла, що війна на Донбасі переросте у щось більше.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль подарувала квартиру родині біженців

Та серце знаменитості відкрито і до простих людей. Виявляється, вона вирішила подарувати нову квартиру мешканцям Маріуполю, які кілька місяців були в окупації. Її дуже зворушила історія маленького 9-ти річного Єгора. Він вів щоденник війни, нотатки з якого потрапили до артистки, і які вона читала зі сцени. У хлопчика лишилася тільки мама і сестра. Вибравшись з міста-героя, сімейство оселилося у столиці, але тимчасове помешкання потрібно було полишити. Неочікувано на підмогу прийшла Тіна. Її представники зателефонували неньці хлопчика та запропонували переїхати:

“Одного ранку пролунав дзвінок: “Вітаю, я — менеджер Тіни Кароль. Тіна на своїх концертах читає листи війни. І серед них лист вашого сина”. Чоловік запитав, чи є де нам жити. Я відповіла, що ні. Тоді він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру”, — розповідає журналістам Олена Кравцова, мати Єгора.

Так, що скоро маріупольці стануть бурштинцями, адже житло артистка подарувала їм подалі від місць бойових дій, на Івано-Франківщині. Приміщення вже має всі меблі та все, що потрібно для стабільного життя. Регіон обирали разом з командою зірки, поруч з квартирою з все необхідне: ліс, парк, гарна інфраструктура.

Тіна Кароль подарувала квартиру родині біженців

Нагадаємо, що співачка вже не вперше допомагає переселенцям з Донбасу. У 2014-му році вона подарувала квартиру учаснику проєкту “Голос країни”, Антону Копитіну. Донеччанин також лишився житла через окупацію.

Схожі статті