Стало відомо, що у Злати Огнєвіч є дочка: хто батько світловолосої дівчинки, яку приховувала екс-холостячка?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала свою хрещену дочку, а також її маму. Як виглядає дівчинка, дізнайтеся в нашій статті.

Усе своє життя знаменита українська співачка Інна Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, присвятила розвитку музичної кар’єри. Артистка неодноразово зізнавалася, що її захопленість шоу-бізнесом не давала їй можливості так само займатися особистим життям. Через це вона досі незаміжня і не має дітей, хоча готова приділяти час сім’ї.

Стало відомо, що у Злати Огнєвіч є дочка

Тим не менш, у житті артистки є велика кількість дорогих їй та близьких людей. Наприклад, нещодавно вона вперше показала користувачам мережі свою хрещену донечку Соню. Дівчинці приблизно 10 років, і вона є донькою близької подруги співачки Ніни Муратової, яку вона також показала.

Стало відомо, що у Злати Огнєвіч є дочка

На жаль, родина Соні була не у повному складі, то батька Злата не мала можливості показати.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому показала дівчинку, а також розповіла про її маленький бізнес. Похресниця співачки робить закладки для книг, продає їх, а зароблені кошти віддає захисникам України.

Варто відмітити, що дівчинка дуже стильна. Соня постала перед камерою у яскравих окулярах, картузі та класичній футболці.

Нагадуємо, що Злата Огнєвич на даний момент самотня. Після закінчення зйомок романтичного проекту зірка заявила, що перш ніж вступити в нові стосунки, має оговтатися від тієї травми, яку їй наніс Андрій Задворний. Співачка відвідувала психотерапевта та обговорює зі спеціалістом все пережите. Ба більше, співачка навіть заявила, що відпустила Андрія, але пробачити його досі не може.

Схожі статті