Зірка російського серіалу “Кухня” Катя Кузнецова звинуватила Світське життя Осадчої у брехні: деталі скандалу

Молода акторка Катя Кузнецова нещодавно дала інтерв'ю популярній журналістці Аліні Доротюк. Вона поскаржилася на відому передачу "Світське життя" та рознесла в пух і прах формат проєкту. Чому так? Дізнайтеся у матеріалі.

Кузнецову Катерину глядач полюбив за роль офіціантки Саші у серіалі “Кухня”. Як не дивно російська телеепопея принесла зірці популярність саме в Україні. Відомо, що дівчина походить з Києва, і попри своє кінематографічне минуле у проєктах країни-агресора, нині твердо стоїть за перемогу Батьківщини, а ще може замилувати кожного чистою милозвучною українською.

Нещодавно в інтерв’ю Аліні Доротюк знаменитість зізналася, що одразу виступала проти загарбницьких настроїв рф, ще коли та напала на Кримський півострів. Відмовлялася їздити туди на зйомки після 2014-го року, а ще не пробачила Івану Охлобистіну його ворожі промови у бік нашої держави.

Катя Кузнецова різко розкритикувала Осадчу

“Про брехливе “Світське життя”

Саме так підписала журналістка момент, де акторка ділиться досвідом взаємодії з найбільш популярною програмою про знаменитостей. Зокрема спірна ситуація виникла з тезкою на прізвище Осадча та її командою.

Навіть інтерв’юерка підмітила те, як намагалася стримувати себе Кузнецова під час відповідей на питання головної зірки “Світського життя”. Сама ж акторка прокоментувала, що не розуміє формату передачі, яка висвітлює банальні факти про буденність артистів, коли є соціальні мережі. А ось самій білявці програма насолила тим, що, на її думку, перекрутили всю інформацію про її розрив з коханим:

“Коли я побачила, як все змонтували, я була шокована. Звичайно, я не збиралася ні з ким судитися”

Нагадаємо, що Катя Кузнецова має також українську фільмографію. Вона грала роль Наталки Сердюк у комедії “Скажене весілля 2”. Нині бачить своє майбутнє лише у вітчизняному кіно та засмучується, що раніше було мало шансів у наших артистів проявити себе на екрані через засилля російських колег, які ще й брали більші гонорари.

Схожі статті