Ірина Горова показала батька: як виглядає колишній тесть Потапа, який публічно не хвалив зятя ніколи (ФОТО)

Популярна продюсерка Ірина Горова багато років була у шлюбі з Потапом. Весілля зіграли, коли обоє лише починали кар'єру у шоу-бізнесі. Нещодавно екс-дружина репера показала свого батька. Як виглядає колишній тесть Олексія?

Розлучення Ірини Горової та Потапа стало найгучнішою подією українського шоу-бізнесу минулих років. Продюсерка і репер здавалися надійною міцною родиною. У шлюбі народили сина Андрія, а Олексій згодився виховувати доньку обраниці від першого чоловіка. Разом подружжя працювало над цікавими та креативними проєктами, але стосунки дали тріщину.

До того всього ще й виявилося, що пара тривалий час приховувала правдивий стан речей у родині. Вони розійшлися у 2014-му році, але зізнатися у цьому змогли набагато пізніше. А згодом Настя Каменських повідомила, що її колега по сцені зробив їй пропозицію.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова показала батька: як виглядає колишній тесть Потапа

Цікаво, що батьки Ірини Горової ніколи не ділилися коментарями публічно стосовно вибору своєї дочки і її розлучення, а вони люди не прості та імениті.

Що відомо про колишнього тестя Потапа?

Ірина нині стала дуже впливовою жінкою у шоу-бізнесі. Продюсерка підкорює всіх, як професіонал та інтелектуалка. Це й не дивно, адже народилася вона у родині Драгана Анатолія Івановича, неймовірного дослідника та знавця біології. Він тривалий час викладав у найбільш престижному університеті країни — КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Згодом читав свої лекції закордоном. Цікаво, що саме цей науковець став лауреатом першої в незалежній Україні премії імені Ярослава Мудрого за цикл наукових робіт. Видно, що як батько він теж зміг себе реалізувати, адже знаменита донька присвячує йому дуже теплі рядки.

Невідомо, чи продовжує він підтримувати зв’язки з батьком свого онука, після того, як він полишив його доньку.

Нагадаємо, що більше про життя Потапа, його взаємини з дружиною Настею, плани на майбутнє та спільних діток ви знайдете у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал та поставити вподобайку:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.