Ксенія Мішина розповіла, як возз’єдналася з Еллетом, вбралася у білу сукню і взяла весільний букет: “Наречена”

Ксенія Мішина — відома акторка і перша українка, яка наважилася взяти участь у проєкті "Холостячка". Знаменитість тривалий час була у пошуку своєї половинки і врешті-решт зустріла Олександра Еллерта, з яким у неї пов'язана дуже цікава історія.

Героїня цього матеріалу, Ксенія Мішина, завжди відрізнялася сильним характером, талантом та вродою. Вона самотужки виховувала свого сина Платона, адже його татка довелося полишити через аб’юзивне ставлення. Та все одно, акторка мріяла зустріти свою справжню половинку.

Проєкт “Холостячка” подарував їй зустріч з популярним гумористом Олександром Еллертом. Він мав схожу історію: розлучений, є дитина від першого шлюбу. Пара одразу після завершення реаліті стала жити разом. Син і донька подружилися. Потенційні молодята багато мандрували разом, проте, минулого року зірка вирішила раптово полишити свого обранця.

Нинішній рік подарував обом знаменитостям другий шанс краще пізнати один одного та відновити стосунки. Сталося це через війну. Ксенія одразу зателефонувала колишньому і разом вони евакуювалися з Києва.

Фанати тепер мріють побачити легендарне возз’єднання і вже фантазують на цю тему у мережі. У ТікТоку канал прихильників Мішиної та Еллерта зробив романтичне відео, з минулорічних кадрів акторки, де вона була у близьких на весіллі. Там вона, до речі, спіймала букет молодої. Під пісню “Ти моя наречена”, де дівчині, яка йде під вінець бажають завагітніти, змонтували всі кадри так, що здається дійсно урочистість належить Холостячці та її коханому.

Ксенія Мішина розповіла, як возз’єдналася з Еллетом

Цікаво, що нещодавно Ксенія показала білу сукню у сторіз в інстаграмі, яка дуже нагадує наряд для походу до РАГСу. Артистка мрійливо посміхається на камеру.

Ксенія Мішина розповіла, як возз’єдналася з Еллетом

Нагадаємо, що Ксенія Мішина прославилася не лише завдяки участі у проєкті телеканалу СТБ. Вона була у “Танцях з зірками”, а до цього зіграла одну з головних ролей у серіалі “Кріпосна”. Роль лихої поміщиці Лідії їй вдалася на всі сто, але образ злісної дами її ще довго переслідував.

Схожі статті