Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та сколихнув мережу виглядом нареченої: “Занадто молода”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу кадрами з розкішного весілля. Хто одружився та дозволив собі запросити на торжество виконавця?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко є вельми бажаним виконавцем на весіллях. До цього спонукає не тільки веселий репертуар артиста, але і його вміння запалити, а також зарядити своєю енергією усіх гостей. Тому зовсім не дивно, що молодята, які можуть собі дозволити запросити Вірку Сердючку та її команду, готові ставати у чергу заради цього задоволення.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та сколихнув мережу виглядом нареченої

Однією з тих, кому пощастило побачити на своєму весіллі Андрія Данилка була співачка Асоль. Катерина Гуменюк, власне кажучи, запросила не тільки його. Данилко склали компанію Тіна Кароль та Дмитро Монатік.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

І якщо під хіти Вєрки Сердючки усі танцювали та веселилися, то повільний танець молодята танцювали під Тіну Кароль.

Але не дивлячись на увесь ексклюзив, який відбувся на торжестві знаменитої артистки та доньки дуже заможного бізнесмена Катерини Гуменюк, аудиторія звернула увагу на смак дівчини, а також її вигляд. Зокрема, як це завжди трапляється, хтось не вподобав сукню, хтось макіяж, а комусь взагалі прийшовся не до смаку вік нареченої.

Так, на просторах мережі можна знайти коментарі про те, що новоспечена дружина була занадто молодою.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

 

Варто відмітити, що на момент весілля дівчині було всього 25 років. Але в середньому в Україні дівчата виходять заміж саме у цей період свого життя.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

Нагадуємо, що Андрій Данилко ніколи не ділиться фотографіями з приватних заходів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, тому подібну інформацію можна дізнатися лише завдяки публікаціям гостей або журналістів, які отримали доступ до ексклюзивних кадрів.

Схожі статті