“Справа йде до весілля”: Ані Лорак розійшлася з коханим і повернулася до колишнього чоловіка Налчаджиоглу

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак вразила мережу раптовим рішенням покинути бойфренда та повернутися до колишнього чоловіка.

5 років тому знаменита українська співачка Ані Лорак офіційно розійшлася зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. На момент слухання пара вже не жила разом понад 2 роки. Офіційна причина розлучення — численні зради зі сторони чоловіка.

Лише минулого року Мурату та Кароліні вдалося досягти консенсусу. Подейкували навіть про воз’єднання пари, адже зірки засвітилися під час повільного танцю. Колишнє подружжя постійно обіймалося та перешіптувалося. Під час інтерв’ю турецький бізнесмен також розповів, що дуже шкодує через зруйновану сім’ю і повністю розуміє свої помилки.

Ані Лорак розійшлася з коханим і повернулася до колишнього

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало
Ані Лорак розійшлася з коханим і повернулася до колишнього

Втім, вже через декілька місяців стало відомо про його заручини з колишньою дівчиною Лілією. Пара відновили стосунки, а Ані Лорак відійшла на другий план. Після початку повномасштабної війни в Україні, співачка забрала свою єдину дочку Софію та втекла з російської федерації. Зараз зрозуміло, що російська влада має чіткі плани не дати артистці повернутися.

У зв’язку з цим у Лорак є фінансові проблеми. Принаймні, так пліткують у її оточенні. Ба більше, не так давно з’явилася інформація про те, що її покинув коханий Єгор Глєб. А нещодавно впливали дані про поїздку зірки до свого колишнього чоловіка Мурата у Туреччину.

“Що зараз коїться в душі Лорак, уявити важко. Цікаво, що, за останньою інформацією, артистка розлучилася з Єгором Глєбом. Вони були разом три роки, і здавалося, що справа йде до весілля. Однак зараз, як стверджує джерело, Ані зібрала валізи і відлетіла до колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу”, — повідомив Володимир Гінгсбург у інтерв’ю виданню SOLENKA.INFO.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.