Покрила голову хусткою: переможниця “Голосу країни” Оксана Муха показала себе після розставання з Баланом

Колишня фаворитка Дана Балана Оксана Муха схвилювала мережу новими кадрами, на яких постала у незвичному для глядачів образі. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Оксана Муха свого часу привернула до себе увагу одного з найпопулярніших наставників у шоу “Голос країни” Дана Балана. Разом зі співаком їй вдалося не тільки стати крутою командою, але і заспівати дуетом. Зараз у співачки є зароблений на проєкті авторитет та успішна кар’єра.

Оксана Муха прокоментувала роман з Даном Баланом
Оксана Муха показала себе після розставання з Баланом

Ще більш дивовижнішим фактом є те, що співачка стала конкуренткою Тіни Кароль. Справа в тому, що не дивлячись на флірт та кокетство між молдавським мачо та поп-дівою, глядачі буквально розривалися між підозрами у романі двох зірок і у таємних стосунках між наставником та підопічною. Варто відмітити, що досі глядачі вірять у можливість романтичних почуттів між Даном і Оксаною.

Оксана Муха показала себе після розставання з Баланом

На сцені зірку звикли бачити у розкішних нарядах, зі складними зачісками та вишуканим макіяжем. Втім, нещодавно Оксана вразила свою аудиторію новою публікацією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Співачка вийшла на зв’язок для того, щоб об’явити про концерт, зароблені гроші з якого вона віддасть на благочинність.

Для того, щоб записати відео Муха не наражалася. Жінка записувала відео, будучи вбраною у звичайну хустку, зі срібними прикрасами та у жовтій сорочці. На обличчі артистки був відсутній макіяж, хіба що на очах були намальовані стрілки. Тим не менш, цей макіяж може бути перманентним.

Фанати зірки були дуже раді знову її побачити, а в коментарях навіть зібралися ті, хто цікавився квитками. Варто відмітити, що деяким відверто не сподобалися ціни.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.