37-річна Тіна Кароль таємно придбала квартиру для дитини та розкрила свою таємницю: “А тато вмер”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль зробила неймовірний вчинок — придбала квартиру для родини хлопчика з Маріуполя, який вів щоденник під час перебування в окупації.

Декілька місяців тому знаменита українська співачка Тіна Кароль у присутності багатотисячної аудиторії зі сцени зачитала щоденник хлопчика, який пережив та засвідчив окупацію Маріуполя. Записи з цього зошита були дуже важкими і досі викликають у аудиторії бурхливі та гіркі емоції.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль таємно придбала квартиру для дитини та розкрила свою таємницю

Як нещодавно з’ясувалося, поп-діва зробила родині хлопчика великий жест, про який віддала перевагу промовчати. Виявляється, Тіна Кароль таємно придбала для сім’ї дитини квартиру.

Тіна Кароль таємно придбала квартиру для дитини та розкрила свою таємницю

Так, нещодавно журналістам платформи ТСН вдалося взяти інтерв’ю у родини дитини, яка отримала такий щедрий дар від поп-діви. Виявляється, мама Єгора сама обрала місцеположення житла.

Усе сталося дуже швидко. Представник команди Тіни Кароль подзвонив родині та запропонував допомогу від імені співачки. Коли сім’я знайшла житло, яке їм підійшло, команда артистки не тільки урегулювала всі питання з покупкою, але навіть умеблювала квартиру, щоб родина одразу вже заїхала і могла жити.

Тіна Кароль таємно придбала квартиру для дитини та розкрила свою таємницю. Герой статті Єгор

На даний момент Єгор готується до школи. Втім, родина вже ніколи не буде такою, як раніше. Дитина бачила, як помирають її рідні і стала свідком смерті власного батька.

“У доньки голова, пальці, у сина на спині з долонею, просто все ви***ане, у мене на стегні, на руці поранення… А тато вмер від травм”

На превеликий жаль, чоловік понад тиждень чекав на медичну допомогу, але самотужки вибороти своє життя не зміг.

Схожі статті