Віталій Кличко розлучається після 25 років шлюбу: чому вирішив полишити дружину і кого насправді кохає

Віталій Кличко розлучається. Ця новина може здивувати багатьох прихильників українського спортсмена і політика, адже він здавався завжди не тільки міцним господарником, а і щирим сім'янином. Дізнайтеся чому шлюб знаменитості розпався.

Віталій Кличко розлучається. Мало хто очікував дізнатися це про Голову Києва. Герой цього матеріалу став надзвичайно популярним завдяки спортивній кар’єрі. Боксер та просто красень причаровував дівчат з першого погляду. У кого ж в 2000-х не було  хоча б зошиту з кумиром. Проте, серце спортсмена було давно зайняте.

Що відомо про дружину Віталія Кличка?

Віталій Кличко розлучається

Вже екс-обраницю відомого політика звати — Наталія. Жінка також захоплюється спортом, а ще пробувала себе у моделінгу. Сама має чималий хист до творчості, а ще може похизуватися знанням мов. Своєму коханому подарувала трійко діток, які вже зовсім стали дорослими. У шлюбі подружжя було з 1996-го року. У 2011-му їх навіть визнали парою року.

Чому Віталій Кличко розлучається?

Віталій Кличко розлучається

Міцний господар Києва показав велику мужність на початку війни, коли разом з братом оголосили, що здаватися не збираються і стають до оборони Батьківщини. Та за цей напружений період у житті самого політика сталися зміни. Були підозри, що з дружиною він давно не живе разом. Але лише сьогодні стало публічно відомо, чому Віталій Кличко розлучається. Ось, як він сам це коментує:

“Багато років — різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно. Це бажання обох сторін. У нас залишилися добрі відносини, ми поважаємо одне одного, діти вже дорослі, і життя триває”, — зазначив мер Києва.

Щодо перспектив нових стосунків, популярний чоловік зазначив, що нині у його серці — лише Київ.

Нагадаємо, що Віталій Кличко став мером нашої столиці після Революції Гідності у 2014-му році. Дуже популярними стали “ляпи” політика у відео, але завдяки самоіронії та гарному почуттю гумору, чоловік ставиться до кепкувань у мережі без краплі негативу, і використовує це для збільшення своєї популярності.

Схожі статті