Молода дружина Віктора Павліка чекає другу дитину? 28-річна Катя Репяхова розкрила всю правду про малюка

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка натякнула на імовірне поповнення в родині. Чи вагітна Катя Репяхова, дізнайтеся в нашій статті.

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова вже декілька років активно розвиває особистий мікроблог. Разом зі своїми підписниками дівчина пройшла через непростий період у своєму житті — перша вагітність, пологи, розвиток власного бізнесу, війна та суди.

Зараз у Каті настала біла смуга, адже вона відкриває магазин дитячого одягу, а її синочок трохи підріс і не вимагає від мами цілодобового догляду.

Дружина Віктора Павліка натякнула на другу вагітність

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Дружина Віктора Павліка натякнула на другу вагітність

На даний момент пара проживає в столиці, куди повернулася після певного врегулювання питання з безпеки населення в Києві.

Віктор Франкович роз’їжджає країною з концертами, а його дружина та концертна директорка в одній особі чекає на нього вдома. Блогерка зізнається, що коли благовірного немає поруч, їй набагато важче, адже вона бере на себе частину його обов’язків. Але вони їй у радість, адже пов’язані з коханим синочком Михайлом.

Нещодавно дівчина показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як повела Михасика до басейну. Зазвичай це робить її чоловік. А після занять вона рушила до кафе, в якому замовила для себе та дитини їжі. У дописі до кадрів Катя розповіла про малюка деяку інформацію: виявляється, по традиції після басейну Михасик їсть саме рибу.

Дружина Віктора Павліка натякнула на другу вагітність

Втім, вона поділилася ще дечим, на що не можна не звернути увагу. Коли Катя показала страви, то написала, що ця їжа призначена для трьох, а потім показала свою тарілку і тарілку сина. Цілком можливо, що Катерина вже їсть за двох. Але більш вирогідно, що Катя просто забула повідомити, що їй хтось склав компанію.

Схожі статті